Zatrzymanie budowy spalarni odpadów medycznych w Gminie Ludwin

Skontaktuj się z autorem petycji

Podziękowania

2021-05-20 12:57:40

Szanowni Państwo

W imieniu mieszkańców i symatyków Pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego oraz Gminy Ludwin chcę na Państwa ręce złożyć serdeczne podziękowania za złożenie swojego podpisu pod naszą petycją. Dziękuję, że nie pozostali Państwo obojętni, staneli w obronie tego pięknego miejsca na Ziemi. Stawiam Państwa za przykład obywatelskiej postawy i świadomego działania w tych trudnych dla wspólnoty społecznej czasach.

Władze gminy Ludwin potwierdziły zatrzymane rozmów o inwestycji, ale oczekujemy na Radę Gminy, która ma to formalnie potwierdzić. Dlatego pozostańmy w kontakcie. Liczę na Państwa odwiedziny w tym roku - nasz ludwiński chleb i jeziora pozostały dzięki Wam czyste. Do zobaczenia!

tymczasem zapraszam do grupy Mieszkańców i Sympatyków Gminy Ludwin OdNOwa

Mieszkańcy Gminy Ludwin

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.