W sprawie psów z gminy Stare Miasto (znajdujących się w przytulisku w Brzeźnie)

Skontaktuj się z autorem petycji

potrzebne adopcje już tylko w realu

2023-02-09 21:58:08

Przekazano mi, że potrzebne są juz tylko adopcje z fizycznym zabraniem psa z pzrytuliska. Bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc.

Magdalena Krysińska-Kałużna

potrzebne są wirtualne adopcje kilkunastu psów dzis najpozniej jutro

2023-02-07 15:44:59

Edit: Przekazano mi, że potrzebne są juz tylko adopcje w realu. Bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc.

Szanowni Państwo,

Zeby zapezbieczyć psy zdecydowaliśmy się na wirtulane adopcje. Zostalo jeszcze około 15 psów, którym trzeba przypisac właścicieli. Z tego, co wiemy, koszt utrzymania przez miesiac nie bedzie duży (nie chcę podawac jeszcze jaki, bo muszę wiedzieć na pewno). Można oczywiście skladać się na utrzymanie w kilka osób deklarując adopcje przez jedną z nich. Osoby, ktore chca adoptowac psa proszone są o kontakt z przytuliskiem na numer: 506510511. Potrzebne bedzie mimię i nazwisko, adr4s i telefon kontaktowy. Najlepiej byłoby to zrobić dzisiaj.

Pozdrawiam serdecznie

w sprawie petycji dotyczącej psów z Gminy Stare Miasto

2023-02-06 15:46:49

Dzień dobry,

Bardzo dziękuję za złożenie podpisu pod petycją w sprawie psów z gminy Stare Miasto, które miały trafić do Wojtyszek.

Petycja z 400 podpisami została dziś złożona w UG w Starym Mieście. Udało nam się też przy tej okazji przeprowadzić dość długą rozmowę z zastępcą wójta, który deklarował, że psy na razie nie pojadą do Wojtyszek, a gmina szuka możliwości prawnych odstąpienia od umowy. Najlepiej byłoby, gdyby psy udało się szybko wyadoptować, nawet wirtualnie.

Zaraz po złozeniu przez nas petycji rozmowy z wójtem prowadzic mieli przedstawiciele mieszkanców gminy Stare Miasto przeciwni odesłaniu psów do Wojtyszek. Mamy nadzieję, że udało im się ustalić z wójtem konkretne rozwiazanie o czym nas powiadomią.

Z pozdrowieniami,

Magdalena Krysińska-Kałużna

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.