Petycja w sprawie zabezpieczenia bezpieczeństwa Terminalu LNG i bezpieczeństwa społeczno-ekonomicznego mieszkańców Świnoujścia

Skontaktuj się z autorem petycji

Prosimy o podpisy!

2023-04-21 20:26:52

3000 petycji w wersji papierowej i prawie 2000 podpisów pod petycją w wersji elektronicznej. DZIĘKUJEMY! Potrzebujemy jeszcze ...5000!

Pomożecie? Podpisy chcemy przekazać do Kancelarii Premiera Rady Ministrów  Pana Mateusza Morawieckiego  jeszcze przed majówką.

Dziękujęmy.

RATUJMY PRAWOBRZEŻE

Dbajmy o nasze bezpieczeństwo!

2023-04-16 11:50:05

Zamknięcie ulicy Ku Morzu w Świnoujściu następiło bez konsultacji i dialogu z samorządem i lokalną społecznością. Podjęta w takim trybie decyzja jest nie tylko niekonstytucyjna, niszczy życie i wartości społeczne lokalnego samorządu, ale także  negatywnie oddziaływuje  na bezpieczeństwo Termiala LNG i innej infrastruktury krytycznej.

RATUJMY PRAWOBRZEŻE

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.