Apel do TVN o pozostawienie Pana Filipa Chajzera na aktualnym stanowiski jako prowadzacy DD TVN.

Zwracam się do Państwa o poparcie Petycji i zlozenie podpisu w sprawie Pana Filipa Chajzera,a dokładnie o pozostawienie go na obecnym stanowisku jako prowadzący program Dzień Dobry TVN.Pan Filip w ostatnim czasie wielokrotnie pokazal,że potrafi porwać ludzi do czynu.Znane są Jego Zbiórki dla Powstańców. Niedawno odebrał dwie statuetki BohaterOn,przyznane przez Powstańców.U Niego jest krótka piłka,mowisz-masz.To On zorganizował urodziny dla 12-letniej Oliwki(2017) i to migiem!Uważam,że każdy ma Prawo popełnić błędy,tak jak Filip Chajzer,ktory tez za swoj błąd przeprosił.A my docenmy,co ten Człowiek jeszcze może dokonać!

Składając podpis, uprawniam Maria Krawczyk do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.