Apel o stworzenie strony www Spółdzielni Mieszkaniowej "Staszica"

Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej "Staszica" apelują o stworzenie strony www SM "Staszica" oraz o stworzenie fanpage'a (Facebook). Narzędzia te z pewnością ułatwią zarządzanie spółdzielnią, zminimalizują koszty (wydruki, koperty, opłaty pocztowe) oraz pozwolą na elektroniczny kontakt z mieszkańcami.
Jawność działania to doskonała promocja spółdzielni, minimalizująca ryzyko pomówień lub pretensji ze strony zaniepokojonych mieszkańców, którzy mają ograniczony dostęp do informacji.
Mieszkańcy chcą uczestniczyć w wielu inicjatywach, które spółdzielnia może organizować i dbać o pozytywne relacje.
Uważamy, że warto zawalczyć o dobrą atmosferę i zmieniać się po to, by mieszkańcy ufali Zarządowi i Radzie Nadzorczej.

Klub Przyjaciół Osiedla Staszica    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Klub Przyjaciół Osiedla Staszica do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.