Chcemy Emisji Dragon Ball Z Fukkatsu no F w polskich kinach.

"Zwracamy się z prośbą, zarówno w imieniu swoim jak i fanów do których petycja nie dotarła, o wyświetlenie w polskich kinach fimu Dragon Ball Z Fukkatsu no F. Seria Dragon Ball posiada w Polsce ogromną rzeszę fanów i cieszy się wśród niej niesłabnącą popularnością o czym świadczy chociażby fakt obecności tego anime w ramówce polskiej wersji kanału AXN. Dodatkowo pierwsza część (Battle of Gods) posiada ponad 100 tysięcy wyświetleń na serwisach udostepniających filmy.

Fani mangi i anime stanowią liczną grupę o znaczącej sile nabywczej a przykładów popularności i zainteresowania nielicznymi seansami anime nie trzeba daleko szukać a tytuł Dragon Ball posiada także aspekt nostalgii. Dodatkowo młode pokolenie mogłoby zapoznać się  z tą wspaniałą serią a emisja tego filmu wpłynełaby pozytywnie na wizerunek sieci kin.

PODPISUJCIE SIĘ I UDOSTĘPNIAJCIE PETYCJĘ - JEDYNIE RAZEM MOŻEMY SPROWADZIĆ TĘ SERIĘ DO POLSKI.

PROSIMY O POWAZNE WPISY I PODAWANIE PRAWDZIWYCH DANYCH. W INNYM WYPADKU WPISY BĘDĄ USUWANE.

PARTNERZY AKCJI:

Składając podpis, uprawniam Wojciech Mikoś do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.

Zachęcimy do wyświetlenia tej petycji 3000 odwiedzających, którzy przeglądają inne petycje na naszej stronie, ale jeszcze nie widzieli tej petycji.