Chcemy OFICJALNEJ premiery Kosogłos część 2 w Polsce!

"Zamykam oczy, ale to nie pomaga, bo w ciemności ogień płonie jeszcze jaśniej."

Petycja do Forum Film Poland - polskiego dystrybutora filmowych Igrzysk Śmierci

Niebawem premierę będzie miała ostatnia część serii Igrzysk Śmierci – Kosogłos część 2.  Wielu z nas, fanów zdecydowanie nie stać na podróż do Londynu czy Berlina, aby spotkać gwiazdy sagi na żywo, zrobić sobie z nimi zdjęcie lub poprosić o autograf, a są to nasze największe marzenia. Dlatego my niżej podpisani zwracamy się w imieniu swoim i wszystkich fanów Igrzysk Śmierci, z prośbą o zorganizowanie oficjalnej premiery filmu Igrzyska Śmierci: Kosogłos część 2 w naszym kraju. Byłaby to znakomita promocja dla Polski, połączona z uciechą dla fanów. Damy sobie rękę uciąć, że do Krakowa lub Warszawy na tę okazję przybyłyby setki Trybutów, co dla Państwa oznaczałoby jeszcze większy zysk z filmu, a dla nas niezapomniane wrażenia.

PROSIMY O ROZSYŁANIE PETYCJI ZNAJOMYM,

NIECH I ONI DOŁĄCZĄ DO POLSKIEJ REWOLUCJI KOSOGŁOSA

Nasza akcja na Facebooku:

Składając podpis, uprawniam Patryk Wiątek do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.