CHCEMY SIATKARSKICH STREF KIBICA

STWÓRZMY RAZEM SIATKARSKIE STREFY KIBICA

W ciągu najbliższych dwóch lat czekają Nas wspaniałe imprezy siatkarskie, tj. Mistrzostwa Europy 2013 (Polska/Dania) oraz Mistrzostwa Świata (Polska!), więc nadszedł czas na Siatkarskie Strefy Kibica.

Polacy świetnie zdali egzamin podczas Euro 2012, zabawy trwały długo po zakończeniu meczu, a co najważniejsze zabawa odbywała się w przyjaznej atmosferze między kibicami Polskimi oraz tymi z sąsiednich krajów Europy. Udało się ukazać nasz kraj w superlatywach związanych z organizacją wielkiej imprezy, jaką były Mistrzostwa Europy w piłce nożnej. W strefach kibica nasi rodacy stawiali się tłumnie, zawzięcie dopingując polską kadrę. Dlaczego nie powtórzyć tych emocji podczas najważniejszych turniejów siatkarskich? Nie każdemu uda zdobyć bilety, by odczuć atmosferę i magię kibicowania z trybun. Wtedy zamiast spędzać (jeszcze) ciepłe popłudnia lub wrześniowe wieczory samemu w domu przed telewizorem, można kibicować, oglądając mecz na dużym ekranie wraz z innymi pasjonatami siatkówki oraz przyjaciółmi. W takim gronie łatwiej poczuć atmosferę kibicowania i wszystkie emocje temu towarzyszące od łez radości po wygranych i smutku po przegranych spotkaniach.

Pozwólmy na to, aby siatkówka stała się równie ważną dyscypliną w Naszym kraju, jak piłka nożna. W tym roku, jak i w przyszłym odbędą się najważniejsze mistrzostwa na skalę kontynentu europejskiego, jak i całego świata. Przyjedzie wielu kibiców z sąsiednich państw oraz Ameryki. Pokażmy wspaniałą atmosferę nie tylko na trybunach, ale również w „Strefach Kibica”.

Siatkarze przywożą medale z ważnych imprez sportowych. Jak najbardziej zasługują na miano Bohaterów. Podziękujmy Im za to stwarzając Siatkarskie Strefy Kibica.

Zacznijmy już dziś.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/KibicujmyRazemSiatkarskieStrefyKibica

BLOG: http://strefykibica.blogspot.com/

KONTAKT: volleyfanzone@gmail.com

Składając podpis, uprawniam Magda do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.