Coin Master atak na blokersach

Screenshot_2018-04-25-13-10-48.pngW związku z niepokojącym zjawiskiem blokowania się wzajemnie podczas gry prosimy uprzejmie administrację grupy o możliwość jednego ataku na osobie która wisi w oknie od dłuższego czasu gdy żadne inne prośby nie przyniosły rezultatu. Często jesteśmy ignorowani gdy napiszemy bądź nasze wiadomości nie są odczytywane. Chcemy by każdy na grupie był traktowany tak samo bo większość zaczyna wyznawać zasadę moja gra jest ważniejsza od waszej. W takim wypadku kilka osób musi po prostu z gry zrezygnować bądź jedna osoba musi poświęcić swoje spiny by takiego delikwenta okraść by nie wisiał innym. Zwracamy się więc z prośbą do administracji o udzielenie pozwolenia na jeden atak gdy żadne inne prosby nie przyniosą efektów.

Wypełnij poniższy formularz, aby podpisać petycję utworzoną przez Monika Samson. Autor petycji będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych w formularzu.