Do władz TVN-u, aby nie zdejmować serialu W11-Wydział Śledczy

Do Dyrekcji Władz TVN-u,

Zwracamy się z uprzejmą prośbą do władz stacji TVN o nie zdejmowanie serialu W-11-Wydział Śledczy, który w państwa stacji gości od 10-lat. Wiadomo to trochę czasu, ale ten serial posiada potencjał i ogromną grupę fanów którzy chcą dalszego rozwoju tego serialu. Na samym początku serialu W-11 może pochwalić się ogromnym sukcesem Każdy odcinek W-11 ogląda średnio 3-4 mln widzów Rekordowy wynik oglądalności padł 20 października 2006 roku, 4,5 miliona widzów odcinek ten nosił tytuł " Łomiarz cz. 2". w poprzednich sezonach to było na poziomie 2,3-2,4 mln. W 2006 roku serial uhonorowany został Telekamerą 2006 w kategorii " Serial kryminalny dokumentalny " oraz Telekamerą 2014 w kategorii Najlepszy serial paradokumentalny.Jeżeli państwo zdejmą serial to stracą państwo oglądalność.

Z Poważanie Marcin Nowak

Składając podpis, uprawniam Marcin Nowak do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.