Dość kłamstw w sprawie śmierci Magdaleny Żuk!

uid_9852c747b8fa6ce12979fccf4e441b951494947109267_width_633_play_0_pos_0_gs_0_height_355.jpg

Szanowny Pan

Andrzej Duda

Prezydent RP

Do wiadomości:

Prezes Rady Ministrów RP

Minister Sprawiedliwości RP

Prokurator Generalny RP

Szanowny Panie Prezydencie!

My niżej podpisani, jesteśmy zaniepokojeni brakiem, jakichkolwiek informcji w sprawie tragicznej śmierci, Naszej rodaczki Magdaleny Żuk. Wiemy, że Magdalena została zamordowana w Egipcie, nie do pojęcia jest, co Ona tam przeżyła. Już zawsze zostanie w naszych sercach. Dlatego, chcemy wysłać jasną wiadomość do wszystkich władz : Żądamy prawdy i ukarania winnych jej śmierci!

Z tego powodu, my wszyscy, jako Obywatele RP, wzywamy wszystkie - egipskie i polskie organy, oraz Unię Europejską - do wykorzystania wszelkich dostępnych środków,aby ujawnić okoliczności śmierci Magdaleny Żuk, dla sprawiedliwości należnej Magdalenie, oraz naszego bezpieczeństwa, konieczne jest jednoznaczne wyjaśnienie sprawy.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.

Otrzymasz e-mail z linkiem potwierdzającym Twój podpis. Sprawdź wiadomości przychodzące (oraz folder ze spamem).