Myśliwy to nie morderca przyrody, to nie szkodnik.
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Hmm.. nowelizacja tej ustawy to zdaje się, że dobra okazja do zalegalizowania polowania z łukiem .
Prawda jest taka, że wszyscy co jedzą mięso zabijają zwierzęta czy pośrednio czy bezpośrednio. Zakup „szynki” w sklepie daje za skutek zagładę jakiejś świnki no ale oczywiście samemu jej się nie morduje….
Albo myśliwi albo was dziki zjedzą!
Darz Bór
Darz Bór
Mam dość tego "ekooszołomstwa". Nikt nikogo nie zmusza do tego żeby zostać myśliwym i polować. Nie podoba się? To nie poluj.
Dajcie im uprawnienia i zobligujecie do prowadzenia gospodarki łowieckiej - niech nam pokażą jak to należy robić
A może powiedzie nam jakduże grono z was łazi na polowania napier#olona? Jak na polowaniach dewizowych dołączają się Francuzi, Duńczycy i chleją ile popadnie i strzelaja jak popadnie i gdzie popadnie?
Zwyrodnialce
Nie podpisuje i mam nadzieję że zwyrodnialce kiedyś się wyleczycie z swojego zwyrodniałego hobby.
Re:
To może Wy powiecie Nam jak duże grono z Was uczestniczy w tych pseudoekologicznych akcjach, wpłaca składki i udziela się w wolontariacie.. nie wiedząc komu to tak na prawdę służy i kto na tym zbija kapitał? Darz Bór!
Re: Re:
Człowieku pseudoekologicznej akcji to ja w życiu na oczy nie widziałem( tej ekologicznej z resztą też). Do ekologów mam równie odrażajacy stosunek co do wyznawców Marksa. Chlanie myśliwych a potem: "Jedziemy na polowanie?" mam okazję oglądać i słuchac mniej więcej co 2 tygodnie.
| This discussion has been closed. |