Legalizacja MARIHUANY (NIECH NAS USŁYSZĄ)
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Legalizacja MARIHUANY (NIECH NAS USŁYSZĄ)
Gość |
#22011-06-19 18:53po alkocholu ludzie szaleją a po maryśce jeszcze nie słyszałem żeby ktoś kogoś zabił pobił czy coś w tym rodzaju a więc nie rozumiem czemu jest nie legalna legalizacja górą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
piotrek92 |
#7 namierzyć te wasze adresy IP2011-06-27 17:20i wsadzić do pierdla |
Gość |
#92011-07-03 03:06zapraszam... mozecie namierzyc moje IP i co? to ze jestem za nie znaczy ze pale. a nawet jesli to co ?? :) wsadzcie mnie do pierdla za wasze podatki a pijani kierowcy beda dostawac zawiasy i moze którys was kiedys rozjedzie :) |
Gość |
#112011-07-18 19:01legalizacja marii nie dosc ze ograniczyla by dochody polswiadka zwiekszyla by dochody panstwa "akcyza" dala by nowe miejsca pracy i nie bylo by tego gowna na polskich ulicach nazywanego skunem tylko prawdziwa trawka |
Gość |
#12 Re: namierzyć te wasze adresy IP2011-07-18 20:21#7: piotrek92 - namierzyć te wasze adresy IP uwielbiam takich ludzi... są tak wąskotorowi.... mogę się założyć, że mama mu tak powiedziała i na PiS też karze głosować ^^ |
Gość |
#132011-07-31 18:00Wprawdzie nie jestem zainteresowana osobiście, myślę, że aktualnie działające przepisy prawne są pod tym względem zbyt restrykcyjne, niech lepiej ścigają tych, którzy mordują, kradną lub znęcają się nad zwierzętami. |
Gość |
#142011-08-21 21:18kwestią przypadku moim zdaniem jest, że Kolumb przywiózł tytoń a nie konopie, albo pejotl, jesli nie zalegalizują, niech zdelegalizują kawę, bo powoduje nadciśnienie i inne choroby układu krążenia. I że co to posłowi wolno kokę z brzucha dziwki wciagać, a zwykłemu szaraczkowi się ziółek zakazuje... |
Gość |
#162011-11-03 22:05Jestem przeciw. Trucie nie powinno być legalne.\ Arszenik i stare koronki. |
próbowałem i wiem, że to złe |
#182011-11-21 18:08może nikt nikogo nie zabił po maryśce, ale powoduja ona delikatne otępienie (wyostrzenie zmysłów - które powoduje zwrócenie waszej uwagi na coś konkrewtnego, kosztem uwagi ogólnej) - o wiele łatwiej wtedy o wypadek samochodowy, gdy się na przykład zapatrzysz na "cudownie świecące gwiazdy na niebie" i na 2 sekundy przestaniesz patrzyć na drogę. Nawet nie piszę o wielkiej kolizji, ale o zwykłym potrąceniu pieszego. Ponadto późniejsza reakcja udzielania pierwszej pomocy, może w ogóle nie przyjść wam do głowy... zastanówcie się nad tym. Bo wszystko jest ok., ale jak chcecie dać marihuanie większe prawa, niż alkoholowi - wybaczcie, nie mogę sięz wami zgodzić. |
szyba |
#20 UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV42012-10-04 00:06Prosze Podpisujcie tom Petycje! Dragon Ball to anime które nauczyło nas co to jest prawdziwa przyjażń poświęcenie i że trzeba zawsze dążyć do celu nawet jeśli jest bardzo tródny do spełnienia! Podpisujcie petycje. Prosze podpisujcie tom petycje! Z góry dziękuje w imieniu Fanów DB i moim! macie link: http://www.petycjeonline.com/dragonball |
Jebac Lewakow |
#23 Re: Re: namierzyć te wasze adresy IP2013-12-09 17:52#12: - Re: namierzyć te wasze adresy IP True Story bro. Pewnie jeszcze razem z mama w lozku spi ;D |
szarak |
#252013-12-09 19:13Niestety ale legalizacja MJ nie jest możliwa w przeciągu kilkunastu lat dlatego że w rządzie siedzą same dziady którym od dziecka wpajano że marihuana jest zła że zabija nie którzy nawet myślą że trawa to narkotyk(tak narkotyk tak samo jak kofeina czy nikotyna ale ta druga w przeciwienstwie do MJ zabija) który podaje się tylko dożylnie(śmiech). A więc zdziadziałych konserwatystów nie przekonasz faktami że jest zdrowa, nie zabija itp. Bardziej trzeba skupić się na tym żeby przekonać ich jak bardzo mogą nas okradać na tym interesie wtedy są większe szanse na legalizację MJ. |
|
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Apel o kontynuację budowy CPK
List do Prezydenta Władimira Putina
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja przeciwko zamiarowi likwidacji Olsztyńskiego Centrum Edukacji Nauczycieli
242 Utworzone: 2024-11-07
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1222 Utworzone: 2024-11-02
STOP DLA LIKWIDACJI NAJSTARSZEGO PRZEDSZKOLA W OLSZTYNIE
181 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
190 Utworzone: 2024-11-06
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
126 Utworzone: 2024-11-06
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
3670 Utworzone: 2024-09-23
ZOSTAWCIE NASZ EKO-PARK! Nie dla wycinki pod ulicę "nowo-Gierdziejewskiego"!
533 Utworzone: 2024-10-21
Apel środowiska kultury i mediów w sprawie sytuacji w OFF Radiu Kraków i zastąpienia pracowników sztuczną inteligencją
24304 Utworzone: 2024-10-21
Petycja niepublicznych żłobków, klubów dziecięcych i dziennych opiekunów do Pani Minister Agnieszki Dziemianowicz-Bąk
158 Utworzone: 2024-11-04
Petycja Rodziców SP w Raszynie przeciwko likwidacji zerówek i przeniesieniu 6 - latków do budynku SP Raszyn
65 Utworzone: 2024-11-06
OCHROŃMY "ZAKRĘT ŚMIERCI" - inżynieryjny zabytek drogowy.
1553 Utworzone: 2024-10-29
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
677 Utworzone: 2024-10-29
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
4036 Utworzone: 2024-10-24
OBYWATELSKI PROTEST przeciw wejściu w życie Projektu Zarządzenia Prezesa NFZ z dnia 11.07.2024 r.
1783 Utworzone: 2024-07-19
Petycja w sprawie sprzeciwu wobec wprowadzenia płatnych parkingów na Kampusach Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza
463 Utworzone: 2024-10-09
Stworzenie zielonej oazy przy Raszyńskiej 32/44
28 Utworzone: 2024-11-07
Protest Nauczycieli w sprawie ograniczenia rehabilitacji i edukacji dzieci przewlekle chorych i z niepełnosprawnościami.
348 Utworzone: 2024-11-04
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
16920 Utworzone: 2023-10-23
Petycja ws pozostawienia punktu bezpłatnej pomocy prawnej na terenie Gminie Zabierzów
101 Utworzone: 2024-11-05
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
22 Utworzone: 2024-11-07