Petycja do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w sprawie ogłoszenia referendum wyjścia Polski z UE
Skontaktuj się z autorem petycji
http://petitiongo.org/pl/petition/referendum-w-sprawie-wyjscia-z-unii-europejskej link do strony internetowej gdzie też można podpisać tę petycję mówcie jedni drugim przekazujcie tę petycję swoim znajomym rodzinie trzeba to przyspieszyć jakoś i żeby polska stała sie jak najszybciej suwerennym państwem
Komuś się tu mocno coś pomyliło... to są wszystko argumety przeciwko działaniom naszego rządu a nie UE. To rząd daje obcym firmom zwolnienia z podatków (najnowszy Mecedes), a vat'u mimo obietnic nie obniża... udział w misjach w Afganistanie czy Iraku nie był narzucony przez UE, to rząd chciał się przypodobać wielkiemu bratu z Ameryki... O jakich milionach uchodzców islamistów mowa... nawet 200 nie przyjeliśmy. O reszcie nawet nie piszę...
Kompletne bzdury.
Re:
ty się polskich oszolomów bój! Jeszcze troche i przez tą chorą politykę i oderwanie od rzeczywistości polskiego chorego rządu wrócimy wszyscy na drzewa!
Jesli autor chce by traktowano tę petycję serio, niech poprawi błędy w opisie tej petycji i rozważy niektóre argumenty - np. wojska wysyłaliśmy do Iraku i Afganistanu dla USA a nie UE...
A co do samego sensu tej petycji to się zgadzam z tym, że powinno być zorganizowane takie referendum... Co prawda sam pewnie bym zagłosował przeciw wyjściu, niemniej debata przed takowym referendum byłoby najlepszym podsumowaniem i okresem pewnej refleksji dotychczasowego członkostwa w UE...
Najwyzszy czas
Nie wierze, ze PiS oglosi referendum ale liczy sie nasz glos i pokazanie jakie sa nastroje spoleczne. Albo wyjdziemy z UE albo zginiemy razem z nimi. Prosze o nie opowiadanie bzdur ze to na reke Rosji. Unia nie ma armii, nie obroni nas przed nikim jedyne co zroni to sprzeda nas jak zawsze rekami Niemiec i Francji. Tylko sojusz z USA i Nato sie liczy. Nie dajmy sobie wmowic klamstw.
Ci co podpisują tę petycję to debile i zdrajcy
ja od tej uni nigdy nic nie chciałem i nie dostałem pracuję uczciwie za marne groszę jak i pracowałem niech sobie tusk i merkel wsadzi w d... tych uchodzców te zakazy i nakazy i ograniczenia precz z unią
hmmmmm
Pragnę przypomnieć, że są w kraju ważniejsze sprawy, niż powiększanie niepodległości do poziomu Chin z dynastii Cing. Istnieje w naszym kraju (niestety hostowane na australijskich serwerach) pewne "forum", którego aktywność realnie zagraża polskiemu narodowi jako zdrowemu społeczeństwu. Z tamtąd właśnie pochodzi większość antypolskich "memów" typu porównywanie Polaków do małp, popieranie Hitlera.
Tu petycja o jego zablokowanie: https://www.petycjeonline.com/zniszczo_kurahen
Autor petycji, co prawda posługuje się niewyparzonym językiem, ale to świadczy o poczuciu zagrożenia wśród ludzi świadomych zagrożeń związanych z tą stroną.
| This discussion has been closed. |
Re:
#780: - Jesteśmy suweren we własnym kraju
polska język trudna