Nie dla likwidacji biletów ulgowych!
Skontaktuj się z autorem petycji
Studencie, czuj się przywiązany do swojego miasta!
Studenci niech najlepiej w ogóle nie jeżdżą do domu! Przykro mi, ale ani ja ani moi rodzice nie jesteśmy w stanie opłacić przejazdów droższych o 49%, więc po prostu z nich zrezygnuję. Pociągi stracą rzesze klientów, rynek prywatnych przewoźników pewnie rozkwinie oczywiście przy jednoczesnym podniesieniu cen biletów skoro i w PKP będzie drogo. Wypadało uprzedzić nas, kiedy wybieraliśmy studia - wynajem + utrzymanie + dojazdy... - może wybralibyśmy inaczej.
PS Zniżki dla parlamentarzystów w takim układzie są karygodne. Dlaczego państwo ma dopłacać do grupy najbardziej w tym kraju uprzywilejowanej?
500 zl na dziecko dane...to teraz trzeba zapchac dziure i niewinnym sie obrywa! Skandal !
To jest skandal żeby niepełnosprawnym zabrać ulgi !
Re: Co to za głupoty.
Dokładnie+ za bardzo podkreślony postulat osób niepelnosprawnych. "My chorzy.." - jak pod takim czymś mają podpisać się zdrowi? Ponadto przydałaby się silniejsza argumentacja. Podobno przejazdy np. w Niemczech dla studentów NIE są ulgowe i nikt z tego kwestii nie robi. Samym żądaniem bez solidnej argumentacji nic się nie zdziała.
Re:
jak zawsze z biednych można ściąnąć i biednym witr w oczy a bogatemu trzeba dołożyć nic się u nas dla ludzi nie robi tylko o sobie myśla bo my brzucha nie mam iżadnych innych potrzeb .
Niesłyszące od urodzenia i choruję na cukrzycę od 1985 roku ,a gdzie ulgowa :(
przeciwko bezplatnych przejazd cala polska
| This discussion has been closed. |