PROTEST PRZECIW LIKWIDACJI PRZEDSZKOLA NR 63 BYTOM
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Myślę, że gdyby nasze władze miały dzieci w wieku przedszkolnym, na pewno nie likwidowałyby przedszkoli (nawet by im taka myśl nie zaświtała!)!!! "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia"!!!
JA I MOJE POCIECHY NIE ZGADZAMY SIĘ NA ZAMKNIĘCIE PRZEDSZKOLA !!!!!!!
jaka jest polityka prorodzinna w naszym mieście ? Już po ustaleniu tak wysokich opłat za późniejsze odebranie dziecka z przedszkola urzędnicy opowiedzieli się po której stoją stronie .na pewno nie po stronie obywateli i ich rodzin. Chyba nie pamiętają komu mają służyć.
Dlaczego władze naszego miasta szukaja oszczędności uderzając w dzieci?
Przecież to nasza przyszłość!Kolejne kłamstwo naszego prezydenta dotyczące polityki prorodzinnej.
Wiele pieniedzy jest wydawanych na "Patologie" z tzw. chorobą alkoholową,którzy częto pijani chodzą po pieniądze z "opieki",ktora im sie należy,dla nich sie zawsze znajdą pieniążki,ale dla dzieci to nie ma?Najpierw dobito nas opłatami a ten chory pomysł to wyrok na nasze dzieci,które kochają to przedszkole.
Co wy robicie? Jak szukacie oszczędności to zacznijcie od siebie!
Re:
#9: - "Według mnie ludzie nie wiedzą co robią. Jest to najlepsze przedszkole w okolicy. Duże przestronne i zadbane." ...
"Budynek ma wiele pomieszczeń które mogą być wykorzystane np na żłobek. Na pewno składane były wnioski o rozszerzenie działalność również o żłobek ale ktoś je zablokował chyba."
Władze znakomicie zdają sobie sprawę z zalet tego budynku/terenu (oraz jego wartości) i z pewnością mają już co do niego swoje plany (z którymi zapewne będzie się wiązała niemała korzyść majątkowa, o której Urząd Skarbowy raczej nie zostanie poinformowany).
Co Wy sobie wyobrażacie? Za parę lat w Bytomiu bedzie tylko patologia,bo normalnym ludziom trudno żyć! Mamy po jednym dziecku a patologia po 10!
Myślicie ze siedzicie tyłkami na krzesłach i kasa wam leci na konto ale z nami nie wygracie przed takimi jak wy obronimy nasze przedszkole!!!Władza miasta pokazuje ze jest do niczego i jak perfidnie kłamie ludzi!!!
| This discussion has been closed. |
Jestem jednym z rodziców dzieci uczęszczających do przedszkola. Po przeczytaniu artykułu na temat likwidacji ww. placówki jestem zaskoczony brakiem wiedzy naszych władz o warunkach jakie panują w podległych im placówkach.
PRZEDSZKOLE MA SUPER WARUNKI.
JEST DUŻO SAL, w której dzieci ćwiczą ,UCZĄ SIĘ JEZYKA ANGIELSKIEGO JUDO.Nawet toalety przystosowane są do ich wzrostu. Nie przeszkadza im miejsce lokalizacji przedszkola. Wewnątrz wcale nie słychać hałasów z ulicy. Przedszkole jest nadzorowane. Na czas zajęć zamykane są drzwi i nikt z zewnątrz do niego nie wejdzie.Czy zagwarantują tym dzieciom takie luksusowe warunki w szkole.