NIE DLA PRZEMOCY EKONOMICZNEJ WOBEC KOBIET!!!
Skontaktuj się z autorem petycji
This comment has been removed by the person who wrote it.
POPIERAM
Nie podpiszę
Zależy kogo sobie wybieracie...
Re:
Podzielam Pani żal i ból.....jestem niemalże w identycznej sytuacji, i stwierdzenia o kurach domowych bez wykształcenia czy też nie ....nie powinny mieć miejsca.
Jestem osobą wykształconą, a burak bez wykształcenia ze sporą darowizną robi co chce....w tym kraju rządzi kasa...nie prawo i wnikliwe badanie przestępstw nad słabszymi .......
Pozdrawiam
Re:
Przemoc nie ma NIC wspólnego z wykształceniem.....wykształcone osoby czy nie potrafią być prawdziwymi OPRAWCAMI.To wypływa z chorej osobowości, nie z ukończoną szkołą.....Aż przykro czytać takie stwierdzenia.Syty głodnego nie zrozumie,a większość ludzi zwyczajnie BOI się wejść w konflikt z PSYCHOPATĄ I MILCZY.OFIARA PRZEMOCY ZWYKLE JEST SAMA,A POLICJA ZALICZA PRZESTĘPSTWA DO "SPRAW RODZINNYCH I ROZGRYWEK MIĘDZY MAŁŻONKAMI"To nie kobiety są tchórzami,a wszyscy, którzy widzą , wiedzą i godzą się na przemoc, byle właśnie ich nie sięgnęła...nie do sądu, nie do prokuratury, bo psychol się zaweźmie .Takie podejście wzmacnia przemoc ....
Re: Re:
Dodam,że często jest odwrotnie,że psychopata bez wykształcenia chce osiągnąć zysk z faktu, że żona jest wykształcona i na to się powołuje, a sam czeka na mannę z nieba i nie przebiera w środkach , żeby ją zniszczyć z drodze ,że zemsty za to, i"że chce rozwodu.....Z kolei wykształceni mężczyźni, chcą sobie w imię "miłości" i godnej opieki nad rodziną "wychować kurę domową" , mimo jej wykształcenia.Często także mężczyzna nie potrafi swojej impotencji leczyć,a wyżywa się na gi i kobiecie......i znęca nad nią i rodziną, bo brak mu odwagi na leczenie i terapię w poradni........temat rzeka.Poza tym, zdarza się sytuacja,że mężczyzna pada ofiarą kobiety i wstyd mu się przyznać...Nie wszystko zależy nie od płci,a raczej od tego co ma w psychice i co komu"dolega"Nie jestem psychiatrą, ale sądzę,że powinno się także wzmożyć badania psychiatryczne obu stron konfliktu, a to wbrew pozorom nie jest takie proste......
Re:
Niech ta lampka cały czas świeci.....
Jeden podpis lub jego brak często decyduje o całym naszym życiu....a miłość, jeśli jest, będzie trwałą i bez tego podpisu....
Pozdrawiam
Renata
Re: Nie podpiszę
To idź "babo do roboty" i zarabiaj na swego "chłopa" i dzieci.....Mam wrażenie,że nie masz dzieci i wiek bardzo młody i życia jeszcze nie znasz...
| This discussion has been closed. |