Petycjeonline.com

Nie! dla likwidacji/fuzji IX Liceum Ogólnokształcącego

Skontaktuj się z autorem petycji

Gość#1 Feb 07, 2013, 14:50
Jest to szkoła o świetnych profilach nie likwidujcie jej, w tym roku dużo osób się do niej wybiera. Niszczycie marzenia innych jest to szkoła wyróżniająca się od pozostałych szkół w Toruniu.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gość#3 Feb 07, 2013, 17:29
Zostawcie licea w spokoju !
Gość#4 Feb 07, 2013, 19:10
IX Liceum Ogólnokształcące nie jest zwykłym ogólniakiem. To szkoła wyjątkowa. Kształcąca ludzi bardzo wrażliwych, artystów, tworzących zaplecze kulturalne Torunia. Stanowcze NIE dla likwidacji właśnie tej szkoły!
Ony#5 Feb 07, 2013, 19:36

Ona

Macie problemy ludzie..
Gość#6 Feb 07, 2013, 19:48
W gazecie czytałem że IX idzie do III a II do XII
Gość#7 Feb 07, 2013, 22:15
nie po to poszłam do III żeby być z IX...
Gość#8 Feb 07, 2013, 22:39
Jestem głęboko poruszona faktem, że ktoś chce zlikwidować/dokonać fuzji/ dziewiąte LO w Toruniu. To skandal!!! Ile jeszcze głupot mają zamiar popełnić ludzie zarządzający naszym miastem? Ile jeszcze razy zrobią coś, co całkowicie kłóci się z rozsądkiem? Ile jeszcze decyzji podejmą kierując się TYLKO własnym, chorym interesem? Kto w końcu będzie miał odwagę pogonić ich wszystkich precz? Do jasnej ch.....ry!!! Ludzie, pobudka!!! Jesteście dla miasta i ich mieszkańców a cały czas postępujecie tak, jakby było odwrotnie!!! SKANDAL!!!
Gość#9 Feb 07, 2013, 23:01

Re:

#7: -

a ludzie do IX zeby byc z III...

Darja~#10 Feb 07, 2013, 23:08

Re:

#7: -

dokładnie i my nie po to szliśmy do 9 zeby chodzić do 3 !!!!!!!!

Gość#11 Feb 07, 2013, 23:13
po to człowiek wybiera szkołe żeby nie być w innej na przymus ..
widać nawet prawo wyboru już nie funkcjonuje jak powinno
Gość#12 Feb 08, 2013, 14:35
Przykre ... a za 10 lat znów będzie za mało szkół średnich - tak jak teraz przedszkoli dla dzieci z wyżu demograficznego (jeżeli to wogóle jeszcze wyżem można nazywać ... )
IX LO zmieniło się na przestrzeni ostatnich kilku lat - mówię tu o remoncie itd. widać, że były poczynione duże starania ... ale kogo to obchodzi ?
haipe#13 Feb 08, 2013, 17:07

Re: Re:

#10: Darja~ - Re:

ZGADZAM SIE ! Jakbym chciala konczyc 3LO to bym poszla do niego, a nie ...

oluchaaaa#14 Feb 08, 2013, 18:43
nie po to poszłam do 9 żeby iść do 3 :/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem w 9 lo i zamierzam je skończyć!!!!!!!!!!!! NIE dla likwidacji 9 lo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość#15 Feb 08, 2013, 21:02
aaaaaaa
absolwentka#16 Feb 08, 2013, 21:19
Współczuje uczącym się obecnie w IXLO. Sama ukończyłam tą szkołę i za nic w świecie nie chciałabym żeby ją łączyli z innym LO. Ta szkoła ma swoją dobrą siedzibę, swoje tradycje i bardzo się rozwinęła odkąd na ją skończyłam. Szkoda by było, żeby cały ten wkład w rozwój szkoły poszedł na marne. NIE dla likwidacji IX LO i nie dla fuzji Z III LO!!!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Gość#18 Feb 08, 2013, 23:32
.
stop#19 Feb 09, 2013, 00:00

WAŻNE !

a chciałam pójść razem z koleżankami do IX po gim. czyli w tym roku.
Nie zabierajcie nam go !
Gość#20 Feb 09, 2013, 00:44
Ze zdziwieniem przeczytałam w "Nowościach",że IX "zgubiła" lokalizacja i bardzo dobre warunki lokalowe.Jednym słowem troska dyrekcji i nauczycieli o utworzenie i utrzymanie bodajże najlepszego w Toruniu zaplecza dydaktyczno-socjalnego została ukarana!Zamiast medalu likwidacja!Cały problem rozboju w biały dzień w państwie polskim polega w głównej mierze na tym,że urzędnik nie podlega odpowiedzialności ani karnej ani finansowej za swoje decyzje( w przeciwieństwie do innych zawodów).Gdyby tak jeden pan drugim miałby zapłacić z własnego portfela za swoje buble decyzyjne np.za poczynione inwestycje w IX-ce z których próbuje okraść się młodzież,inaczej pochodziłby do problemu.
grave#21 Feb 09, 2013, 01:12

IX LO to moje cztery najpiekniejsze lata zycia

nawet lacina wydaje mi sie teraz zajebista, pozdro dla pani Berezy
Gość#22 Feb 09, 2013, 01:26
Również po gimnazjum chciałam iść do IX,ponieważ jest tam profil artystyczny, choć jestem spoza Torunia. Jestem jak najbardziej przeciwna likwidacji! Mam sporo znajomych w IX i chciałabym spotkać się z nimi na korytarzu w budynku IX w przyszłym roku. Pomyślcie ile przykrości sprawiacie nie tylko uczniom jak i nauczycielom!
maturzystka#23 Feb 09, 2013, 01:27
Nie rozumiem jak mozna wogole wpasc na taki pomysl zeby zlikwidowac IX lo!! Ta szkola ma swoj klimat ktory tworza uczniowie z roku na rok.. Jezeli te dzieciaki co sa w 1 czy2 klasach chcialby ukonczyc III lo to by tam poszly! IX lo rozwija uczniow poprzez swoje profile wiele rzeczy wlasnie w tej szkole w profilach jest rzadko spotykane w innych szkolach. Nauczyciele wkladaja swoje serca by dzieciaki mogly sie po czesci realizowac i zobaczyc czy spelniaja sie na danym profilu. Ta decyzja jest chora. NIE dla likwidacji IX lo!!!
2go klasista.#24 Feb 09, 2013, 02:50

Jedna z niewielu szkol ponadgimnazjalnych, w ktorej ceni sie kazdego jako jednostke i poswieca mu uwage. Nie traktujcie nas jak bydlo.

Triple#25 Feb 09, 2013, 13:45
Nie likwidujcie naszego liceum