30 tysięcy w tydzie? Damy radę!
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Strefa.
Ciekawe jest to, że czescy wspinacze przyjeżdżają do Strefy coraz częściej i w coraz większej ilości.
Bez wątpienia ściany wspinaczkowe w Bielsku, Krakowie, Katowicach czy Warszawie są większe, co daje więcej możliwości, ale funkcjonują też o lata świetlne dłużej i zaczynały od zera. Jak jesteś już takim profesjonalnym wyjadaczem, to pewnie pojedziesz i w inne miejsca do czego zachęca sam właściciel, żeby sprawdzić swoje umiejętności. Tym, którzy narzekają proponuję przystawki do dróg w Strefie.
O ile wiem, to na fitness są komplety (czasem tu bywam, bo się wspinam). Sala zabaw - sprawdź na stronie... Czynna od 13 każdego dnia.
Siłownia kiepska.
Re: Strefa.
Zgadzam się z Tobą. Sam słyszałem, jak pracownica narzekała do innej koleżanki na miejsce pracy i przechwalała się, że ze znajomymi jeżdżą do Bielska na ścianę. Żona była wtedy zapisać się na zajęcia ruchowe i odwołano je z powodu braku chętnych a córka nie weszła na plac zabaw, bo był zamknięty. Ale mimo tego mam nadzieję, że to miejsce się utrzyma , bo brakuje w Cieszynie podobnych inicjatyw, życzę powodzenia.Pozdrawiam.Piotr.
Re: Strefa Wolności.
#7: Absurd. - Strefa Wolności.
popieram Absurda.
NIE na wydawanie publicznych pieniedzy na prywatne interesy. Zbiorka fanow - prosze bardzo, chociaz naiwne troche jest wolanie o kase a nie powiedzenie NA CO KONKRETNIE.
A jak miasto ma za duzo kasy to niech doloza na dodatkowe oddzialy w przedszkolach - na przyklad.
| This discussion has been closed. |
trochę wiedzy