500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci
Skontaktuj się z autorem petycji
Gdzie tu sprawiedliwosc. Ja mająca 1 dziecko, bez własnego kąta i bez perspektyw mieszkaniowych nie dostanę nic, a znajoma z 2 dzieci, ktora na każdym kroku podkreśla ze najwazniejsze dla niej jest zdrowie bo kasy ma jak lodu- zalapie sie na 500 zl. Dodam, ze ledwo wiazemy koniec z końcem, co miesiąc debet i tak w kółko.
zastanawiam się tylko czemu nie ma petycji w sprawie 1000 ca złotych dla bezrobotnych mam studentek itd. jak dla mnie tu też powinno być jakieś kryterium dochodowe
Niech traktują wszystkie dzieci tak samo... Ci któzy mają jedna dziecko nie potrzebują takiej pomocy? jest mnostwo rodzin z jednym dzieckim bo najzwyczajniej w świecie rodziców NIE STAĆ na więcej dzieci, chociaż bardzo chcieliby mieć więcej...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
i tacy ludzie właśnie jak Ci lekarze pewnie pierwsi idą po pieniądze....
Nie dajmy się powmswiecmy swój czas...
Dlatego proszę rozsylajcie petycję gdzie się da
N-I-E
Co to w ogóle za chory pomysł?! Ja nie życzę sobie, żeby pieniądze z moich podatków szły na czyjeś dzieci!!! Skądś te pieniądze muszą wziąć...A jak nie wiadomo skąd, to zawsze podatnik oberwie...
Prosba
Proszę o rozsyłanie petycji po rodzinie znajomych mamusiach tatusiach na grupach gdzie jest dużo ludzi.Dziękuję.Ja sama rozsylam gdzie się da ale potrzebuje pomocy ....
W takiej formie rozsylam ...Kopiuj /wklej
Jest już petycja !!!To od nas rodziców zależy jak zostana potraktowane nasze dzieci.Wszystko zajmuje ok 1 minuty...http://www.petycjeonline.com/500_z_na_kade_dziecko_bez_wzgldu_na_dochod Wystarczy wejsc w link w oddac swoj glos a kazdy jest wazny potem na swoim meilu klikamy w link potwierdzający podpis pod petycją. Obiecali na wyborach na kazde dziecko zresztą to niezgodne z konstytucją każde dziecko jest równe nie można dac jednemu a drugiemu nie.Tak samo jest z rodzinnym.....Czas się za to wziąść.W innych krajach każde dziecko na socjal u nas tylko wybrani lub Ci co ukrywaja partnerow lub dochody .Uczciwym brakuje i nie dostają.Kredyty rachunki i wszystko drogie .Leki itd....Szkoła ubrania dodatkowe zajęcia.Zostało mało czasu .Działajmy! !!Podpisujemy i wysyłamy do innych rodziców,znajomych rodziny ....od wczoraj mamy juz ok 277 głosow
| This discussion has been closed. |