Dość rządów lobby myśliwskiego! List otwarty do Premier Kopacz
Skontaktuj się z autorem petycji
To jest wyłącznie chore hoddy
Podpisałem petycję ponieważ jestem przeciwny zabijaniu zwierząt (bo jest ich za dużo),używania broni nie do obrony.
Zabijanie bezbronnych jest przejawem słabości, kompleksów i tchórzostwa. Obrzydliwe i okrutne! Nie powinno być tolerowane przez prawo demokratycznego, nowoczesnego państwa
~ Leonardo da Vinci ~
...wstydźcie się wciągać w tą PATOLOGIĘ dzieci!!
O człowieczeństwie i cywilizacji stanowi stosunek do Świata Zwierząt i całej Ziemi. To Zwierzęta są prawowitymi mieszkańcami tej Planety. To one były tu długo przed nami. My jesteśmy tu tylko gośćmi i mamy OBOWIĄZEK uszanować prawa prawowitych mieszkańców. Mamy moralny obowiązek chronić wszelkie życie do czego zobligował nas Bóg. Kto tego nie rozumie jest zwykłym mordercą. To szowinizm gatunkowy. Przekroczenie granicy moralności wobec Zwierząt to tylko cienka nić w przekroczeniu granicy moralności wobec samego człowieka. Wolność dla Ziemi, Wolność dla Zwierząt !!!
Dość rządów lobby myśliwskiego
To moi bracia i siostry, zabijanie i zjadanie jest sprzeczne z rytmem mojego serca <3. Istoty zabijające zwierzęta nie śą z mojego domu, z mojej planety. Empatia i miłość jest cechą mojego gatunku <3
Nie życzę sobie, żeby ci chorzy na zabójstwo popaprańcy zaspokajając swoje wynaturzone, dzikie rządze, z szaleństwem w ślepiach zabijali tysiącami dzikie zwierzęta, które są ozdobą polskiego krajobrazu, które mają prawo do życia na zasadach ustanowionych przez naturę i które są dobrem całego narodu.
Dość rządów zwyrodnialców z PZŁ!
Spraw oczywistych nie komentuję!!!.......................................................................
Re: Re:
Również dziękuję za Twoją odpowiedź. Mam nadzieję, że dzięki takim ludziom jak Ty więcej osób zrozumie, że w dzisiejszych czasach w naszym kraju myślistwo to nie służba narodowi, ale zabawa prymitywnych facecików.
Mieszkam blisko lasu, ale nie korzystam, bo strach tam chodzić, szczególnie z dziećmi. Kilka razy w tygodniu słychać odgłosy strzałów, nigdy nie wiem czy to kłusownicy, czy myśliwi. Mam szczerze tego dosyć naprawdę! Dodam jeszcze, że bardzo często są tak blisko, że mam wrażenie, że zaraz coś mi świśnie obok głowy. Zastanawiam się kiedy dojdzie do jakiegoś nieszczęścia!
| This discussion has been closed. |