Dość rządów lobby myśliwskiego! List otwarty do Premier Kopacz
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Nigdy tego nie mogę zrozumieć. Dlaczego ludzi bawi zabijanie. Widziałem już wiele okrutnych scen w życiu i nigdy nie powiem, że zabicie jakiegokolwiek żywego stworzenia to akt odwagi czy powód do dumy. Jeżeli jesteś prawdziwym mężczyzną wojownikiem to zapraszam do wojska. Pojedziesz parę razy na misję zobaczysz jak wygląda śmierć i zabijanie. Wtedy bardzo się do tego zabijania zdystansujesz. Strzelanie do bezbronnych nigdy nie jest aktem odwagi tylko tchórzostwa. Nie chcę wyjść na "mężczyznę" jak Ty, ale zakładając, że Ty nim jesteś a ja nie - to jestem ciekaw czy przy wyrównanych szansach udowodniłbyś swoje męstwo. Pozdrawiam serdecznie i polecam inne miejsca, niż las do udawadniania jak potężnym wojownikiem jesteś.
Uczmy sie od zwierząt
Bo mam sumienie i empatię wobec zwierząt!! Większa niż do ludzi.
zreszta nie tylko ja uważam ze ludzie sa gorsi od zwierząt. Niszczymy wszystko jak leci, jak taran, żyjemy na ziemi ktora juz nie tak długo wytrzyma z nami!!!
1
Podpisałam, ponieważ w dobie XXI wieku takie "rozrywki" to widoczne upośledzenie psychiczne, moralne osób praktykujących.
Bo chcę żeby moje dzieci i ich dzieci były zdrowe !!!
Kota mojej przyjaciółki postrzelił sąsiad w głowę ...,bo wszedł po sąsiedzku na jego posesję.... SPrawa trafiła do sądu. Sąd był mądry i skazał na grzywnę zwyrodnialca. Jednak problem jest nadal ,bo ów sąsiad słynie z tego ,ze lubi znęcać się w podobny sposób na zwierzakach. Danie mu legalnego prawa do ręki to czysta głupota.
Re:
Można zająć się sportem typu bieganie, jazda na rowerze - taka aktywność nikomu nie zadzkodzi.
Gdzie się podziała litość i wpółczucie dla bezbronnych. WYdaje się miliony na rzeczy niepotrzebne a tam gdzie trzeba zadecydować dobrze jest wzlekanie! Na bank ktoś bierze w łapę za takie a nie inne głosowanie. Kto normalny jest za prawem do strzelania w takich warunkach jak proponuje rząd. I ja mam na nich głosować? Na mój głos trzeba zasłużyć jak i na głosy reszty ludzi. Mądrość - chcemy rozumnych rządzących!
Popieram całym sercem ! Mój owczarek belgijski został zastrzelony... Dość tego okrucieństwa!
| This discussion has been closed. |