Dość rządów lobby myśliwskiego! List otwarty do Premier Kopacz
Skontaktuj się z autorem petycji
żadne cywilizowane państwo a uważam że Polska takim jest nie może dać zgody na bezkarne zabijanie zwierząt wyłącznie z chęci zysku, zabawy, sportu.
Rozumiem, ze jest Pani w trudnej sytuacji ponieważ myśliwymi są : posłowie, dziennikarze, biznesmeni powiązani ze środowiskiem politycznym ale Pani Premier stoi Pani na czele rządu, to od Pani zależy czy damy się stłamsić i zastraszyć grupce sadystów.
z poważaniem
Nie chodzi o to, aby zwierzętom dać ludzkie prawa, ale chodzi o to aby ludziom zabrać nieludzkie zachowania
Meczenie zywych stworzen jest straszne!!@Nie wolno szerzyc tego typu dzialan jest to nie etyczne i okrutne.Komu to potrzebne!!
nie zabijać
Każdy chce wychować swoje dziecko także zwierzęta!Polowania to zabijanie dla zabawy dla uciechy jakiś chorych psychopatow! Dlaczego niby mamy na coś takiego pozwalać? ?? Kto tym debilom daje prawo do decydowania o czyimś życiu i śmierci?!
Może zaczniemy polowac na mysliwych? bo w koncu tez nie musza wychowychac swoich dzieci prawda? bo po co .......
Koniec
Koniec mordowania zwierząt przez myśliwych. jhhhhhhgfdgdfgfdhythhhhhhhhhgfhdhfhhhhgfdgdfgdhfffghddgdhdhdfhtrduet
...bo kocham zwierzęta i nie potrafię sobie wyobrazić życia bez nich. Dlatego zawsze będę stawać w ich obronie. To niewinne istoty, dlaczego mają być zabawką w rękach ludzi? To brutalne okrucieństwa, mówię NIE, dość!
Pokazywanie rzeźni dzieciom niszczy ich kręgosłup moralny. Jak mają wyrosnąć na obywateli szanujących życie mając taki przykład w rodzinie
Jestem zdegustowana znieczulicą w tak ważnej kwestii, dlatego też mam szczerą nadzieję że mój głos przyczyni się do zmian w "wygodnym" prawie
jagna Hałaczek
| This discussion has been closed. |
... a wzięliby się raczej za opryski przeciwko kleszczom ! .............................................