Dość rządów lobby myśliwskiego! List otwarty do Premier Kopacz
Skontaktuj się z autorem petycji
przeraża mnie to, z jaka łatwościa i uśmiechem odbieraja życie
Re:
Uważasz, że mordowanie czujących istot trzeba czymś zastąpić? Lecz się
No comments. Po prostu NIE ZABIJAJ! NIE ZABIJAJ! NIE ZABIJAJ!
Jestem wrażliwym człowiekiem i chcę wrażliwość w sobie rozwijać. Nie zgadzam się z bestialstwem myśliwych. Myśliwi ! Chcecie polować, czuć się jak pierwotni zdobywcy pożywienia ? Idźcie na zwierzynę z nożem lub ociosanym kamieniem. Nie dajecie tym żyjącym, czującym emocje, ból istotom żadnej szansy w konfrontacji z waszą strzelbą.
Rafał Murzynowski
Mysliwi to okrutni ludzie, nie poluja, bo sa glodni,a nawet maja nadmiar jedzenia. To jest jakas psychiczna wada, moga przeciez cwiczyc strzelanie na strzelnicach. Przydadza sie ich umiejetnosci w razie zagrozenia wojna. Dlatego sprobojmy, aby ich przesunac na strzelnice, niech tam wyżyja się.
Nie zgadzam się na maltretowanie i zabijanie zwierząt. To nieludzkie zachowanie. Nadszedł czas, kiedy nie można udawać,że zło nie jest złem bo zawsze da się jakoś wytłumaczyć.
- nie życzę sobie żeby polowano w obrębie mojej nieruchomości (rozległe obszary rolnicze, łąki, zalesienia, nieużytki, pola), (uprawy można chronić bez zabijania zwierząt).
- nie zgadzam się na oddawanie losu dzikiej zwierzyny żyjącej w naszym kraju, w ręce osobników (jakoś słowo "ludzie" nie przeszło mi przez gardło) którzy uważają zabijanie i zadawanie cierpienia za formę rekreacji i rozrywki.
To bardzo okrutne praktyki,które trzeba zastopować.Zwierzeta tez czuja ból strach i tez kochają,nie bądźmy obojętni.
Zdecydowałam się podpisać tę petycję ze względu na dobro zwierząt bo już nie mogę patrzeć na ich cierpienia.
| This discussion has been closed. |