Inazuma Eleven w Cartoon Network
Skontaktuj się z autorem petycji
Dodajcie drugą serie Inazumy
Dajcie Inazume Eleven poniewaz nie moge sie doczekać tego genialnego serialu w którym jest Mark Evans Axel Blaze Jude Sharp i inni chce zobaczyc jak daja sobie rade z różnymi przeciwnościami i wiare Gimnazjum Raimon Walczmy o naszą Inazume stańmy murem za tym serialem !!!!!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Prosze o Inazume Eleven niema jej a ja chciał bym ją oglondac jestem fanem.
Ps nie poddam sie dopuki nie bendzie Inazumy !
Temat
Inazuma!!!
musi byc nastepna seria to najlepsze anime na swiecie
IE
Witam wszystkich. Mam dla was miłą niespodziankę mam nadzieje ze się ucieszycie z tego powodu bo ja się bardzo ciesze. Rozmawiałem z osobą która nam pomogła wstawić się w sprawie puszczenia wszystkich sezonów IE z dubbingiem w necie. Narazie jest na liście oczekujących, jest spora szansa ze bedzie można je obejrzeć na stronie i nie trzeba bedzie czekać na to anime tak długo. Dokładniej daty narazie nie ma ale bede informowany o postępach i jeśli już będe wiedział kiedy dokładnie się pojawi to wam o tym powiem a narazie podam wam stronkę gdzie bedzie można bedzie zobaczyć te odcinki. Oto ona :www.animek24.cba.pl. P.S Mam nadzieje ze wam pomogłem
Podpisałam tą petycję, ponieważ KOCHAM SERIAL INAZUMA ELEVEN I JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU NA LIŚCIE MOICH ULUBIONYCH PROGRAMÓW I KRESKÓWEK!! <3 <3 <3 No I JA KOCHAM NAJBARDZIEJ RIKĘ,ERIKA,FUBUKIEGO,JUDA,AXELA TOMARU,FUBUKIEGO,TSUNAMIEGO,TOUKO,KOGURE,MIDORIKAWE,HIROTO,NELLY, SILVIE,CILIE,FUYUPPE idt.
Re:
Naprawdę zgadzam się z tym co napisałeś/napisałaś MY CHCEMY INAZUMĘ PO POLSKU NA CN OD ZACZYNAJĄC OD ODCINKA 27-127!!!!!!!
Re:
Naprawdę zgadzam się z tym co napisałeś/napisałaś MY CHCEMY INAZUMĘ PO POLSKU NA CN OD ZACZYNAJĄC OD ODCINKA 27-127!
I LOVE INAZUMA MUSICUE JĄ PRZYWRÓCIĆ DO CN!!!!! TEGO CHCĄ WSZYSTY FANI INAZUMY NA CAŁYM ŚWIECIE!! PRZECIERZ TO JASNE ŻE MY FANI INAZUMY NIE MOŻEMY ŻYĆ BEZ INAZUMY,MARKA I INNYCH. BŁAGAM JAK NIE BIĘDZIE INAZUMY NA CN TO CHYBA SIĘ WŚCIEKNĘ WEWNĘTRZNIE I NIEWIEM CO ZE SOBĄ ZROBIĘ JAK NIE BĘDZIE EMISJI INAZUMY!!!!!??? MY FANI INAZUMY WAS BŁAGAMY!!!!!!!! OBIECAJCIE ŻE PUŚCICIE INAZUME NA CN!!!!!!!!!!!!!!
Z góry dzięki. Dominik
| This discussion has been closed. |