Petycjeonline.com

List otwarty do Polskiego Związku Jeździeckiego

Komunikat PZJ i nasza odpowiedź

Gość#1 Jun 22, 2022, 11:07
Dziękuję za Waszą pracę, jaką wkładacie w edukację i determinację.
ChEla#2 Jun 22, 2022, 11:27

Doskonale napisane! Merytorycznie i nie emocjonalnie, co uniemożliwi adresatowi (PZJ) potraktować naszą społeczność jak grupę histeryczek.
Jak moja poprzedniczka / mój poprzednik, dziękuję i wyrażam podziw za Państwa zaangażowanie.
Najwyższy czas wyedukować starszych panów z PZJ lub, jeśli nie zaakceptują ogólnoświatowej zmiany w podejściu do koni, wysłać na przysłowiowe zielone łąki.

Gość#3 Jun 22, 2022, 13:48
Nadal się podpisuje, bardzo dobrze napisana odpowiedz. Dziękuje, że to robicie!
Gość#4 Jun 23, 2022, 06:05
Dziękuje, za Wasze zaangażowanie i przede wszystkim wytrwałość w oczekiwaniu na reakcje PZJ. Stanowisko PZJ, nie zaskoczyło mnie - przebija przez nie " To -nie- my", to rodzice, którzy zaprowadzają dzieci, do pierwszej lepszej stajni, to szkoleniowcy gdzieś tam ...., Zwiększymy obsadę osób oficjalnych = czyli będzie jeszcze drożnej na zawodach i jeszcze bardziej zhermetyzujemy grono, które będzie stać na starty... Byłam ostatnio na AMP, " nawalanie " konia ostrogami w każdym takcie kłusa - to jakaś norma, nie zauważalna przez sędziów.... tylko koni żal

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Płatne ogłoszenie

Petycjeonline.com będzie reklamować tę petycję wśród 6,000 osób.

Dowiedz się więcej...

Wybierz budżet
Metoda płatności
PayPalGoogle PayApple PayKarta kredytowa

Wybierz metodę płatności, aby kontynuować.