Petycjeonline.com

NIE dla zamknięcia ginekologicznej poradni K w Gnieźnie

Skontaktuj się z autorem petycji

Gość#1 Jan 11, 2012, 21:16
Brak słów na bezmyślność i bezduszność urzędasów!!!!
Gość#2 Jan 11, 2012, 21:17
podpisałam, choć nie korzystam.
Gość#3 Jan 12, 2012, 19:55
Podpisane! Najłatwiej wszystko zamknąć....
Aneta B.#4 Jan 12, 2012, 20:18
podpisałam bo nie wyobrażam sobie żeby mogli zamknąć nam "Poradnię K".... dr Łącki prowadził moją pierwszą ciążę, dostałam od niego na prawdę odpowiednie wsparcie w tym czasie, dbał o to żeby wykonywać odpowiednie badania itp, zawsze wszystko cierpliwie tłumaczył, odpowiadał na milion pytań... i teraz kiedy powoli zaczynam z mężem myśleć o drugim dziecku to chcą nam zamknąć poradnię... po prostu "świetnie"
Gość#5 Jan 12, 2012, 21:24
ignorancja, barbarzyństwo, bezduszność, brak poszanowania dla pacjentek, przyszłych matek jak również dla długoletnich pracowników poradni!!!!
gość 23#6 Jan 12, 2012, 22:41
niewiem po co ta panika
przeciez jest ginekolog na orcholskiej w centrum zosia na wrzesińskiej tez na NFZ
Ludzie są oburzeni ale niewidza tego,że nasza Poradnia K przynosiła wstyd,że niespełnia ona standardów Unii Europejskiej. Faktycznie dużo ludzi tam się leczy sama chodziłam. Sądze jednak ,że każdy z nas płaci składki i chce się leczyć w czystej i schludnej poradni a nie gdzi ściany są brudne ubikacje to już kompletna porażka. Obecnie chodzę do poradni na wrzesińskiej i tam wchodząc do gabinetu czuje się pewnie i wiem ,że jest tam czysto i przede wszytskim miło. Najpierw niech zbiorą radni pięniądze na remont poradni a potem można podpisywac się,żeby poradnia została przywrócona.
pozdrawiam
Gość#7 Jan 13, 2012, 22:47
NIE dla zamknięcia ginekologicznej poradni K w Gnieźnie
Gość#8 Jan 22, 2012, 21:24
i jest podpis
Gość#9 Mar 13, 2012, 00:22
NIE zamykajmy poradni K !!!