Petycja w sprawie przywrócenia pani Rędzioch posady polonistki
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: jaki jest powód?
Oficjalnie nie jest to "wywalenie" tylko "przesunięcie ze zmniejszeniem etatu". Powodu nie ma żadnego.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: jaki jest powód?
zbyt dużo polonistów w szkole heeeeeee? Też do mnie to nie przemawia.
Re: Re: Re: jaki jest powód?
#11: - Re: Re: jaki jest powód?
'zbyt dużo polonistów w szkole'? to jakiś żart? jeśli decyzja p. dyrektora jest w ten sposób uzasadniona, to się uśmiałam...
Re:
Jeżeli postawiła Ci kiedyś złą ocenę, bo nie potrafisz odmieniać słowa 'uczniowie' przez przypadki, to jeszcze nie znaczy, że postępowała niesprawiedliwie.
Pani R.
Powodzenia
Każdy z Was może sam ocenić jej pracę. Sami jednak przyznacie, że dziwnym posunięciem jest skracanie etatu osobie, która rok wcześniej otrzymała z rąk dyrektora nagrodę za swoje osiągnięcia.
Mam 27 lat, podróżuję po świecie, piszę. Nikt w szkole nie zaraził mnie taką pasją do języka polskiego i teatru jak pani Rędzioch. W tym roku wydaję pierwszą książkę, z czego zajebiście się cieszę (dziękuję za lekcję wolności ekspresji ;)). Pozytywne wspomnienia. Pozdrawiam i ściskam, mam nadzieje że młodzież wciąż będzie miała z panią kontakt, a pani dyrektor przejŻy na oczy. Co do tego czy sprawiedliwie czy nie do uczniów - czasem są starcia i można rozmawiać i argumentować, ważne że Rędzioch nie była jędzą jak parę innych z 22 i 68 ;)) a ideałów nima tej
| This discussion has been closed. |