PETYCJA O UŁASKAWIENIE NIEWINNIE SKAZANEGO JANA PTASZYŃSKIEGO
Skontaktuj się z autorem petycji
M.K.Gandhi
Sposób procedowania w tej sprawie to już nie tylko łamanie praw konstytucyjnych z art.32,art.45ust1 Konstytucji RP,
łamanie Europejskiej Konwencji Praw Człowieka art.6 ust1i2,ale jest dowodem na totalny upadek praworządności w "demokratycznym" ponoć państwie.
Dla tych którzy twierdzą że to nie jest ich problem, i widzą tylko koniec własnego nosa zacytuję tekst Martina Niemöllera
"Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było."
-wklejam linki dotyczące sprawy Jana Ptaszyńskiego
http://www.youtube.com/user/przeciwbezprawiu?feature=watch
http://www.youtube.com/watch?v=C-4W7Gg-3hg
Sądy sędziów urzędników posłów i ogólnej władzy
Anna i Grzegorz Galińscy z Łodzi
Re: Ludzie nie dajcie sie oszukać!
#153: PRAWDAzaPRAWDĘ - Ludzie nie dajcie sie oszukać!
Jestem ciekaw co ci obiecali za ten wpis ?
Re: procurator
zeby cie szlag trafil mam nadzieje ze auto ci ryj rozjebie jak bedziesz przez ulice przechodzic rzygac sie cche na takie gown jak TY zdychaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Ludzie nie dajcie sie oszukać!
#153: PRAWDAzaPRAWDĘ - Ludzie nie dajcie sie oszukać!
SLUCHAJ MENCIE ASPOLECZNY....jestes takim samym gownem jak ci sedziowie....jak nie ma na niego dowodow to se mozesz konia zwalic albo pod cela mozesz komus laske zrobic a sie nie wypowiadac szmato bo kazdy ma w dupie co o kim sadzisz dla mnie to Ty jestes gownem nie on!!!!
Re:
My ludzie mamy mózgi dzieki ktorym myslimy a nie wierzymy slepo jak Ty bo Ci tak napisali a ty to łykłes jak baran bo jakze sad moze sie mylic coo nie?;-) przeciez tam bogowie siedza na czele z peremierem donaldem glownym mistrzem wyznajacym dogmat nieomylnosci...jak lekarz wytnie ci zoładek zamiast nerki to ma przesrane a jak sad wsadzi kogos niewinnie to go moga w dupe ucalowac konowal bez odpowiedzialnosci z reszta najebani jezdza i sie kryja sami nawzajem
Co z Panem Janem ?
Petycję podpisałam oczywiście.
Co z Panem Janem ?
| This discussion has been closed. |