PETYCJA O UŁASKAWIENIE NIEWINNIE SKAZANEGO JANA PTASZYŃSKIEGO
Skontaktuj się z autorem petycji
Nie boimy się mówić
Nie rozumiem dlaczego tacy Sędziowie nadal orzekają w innych sprawach???!!! Zdecydowana większość z nich przestała logicznie myśleć. Nasuwa się pytanie co takiego ich oślepia?!!!!!!!!!!!!! Natychmiast zwolnić lub ponownie wysłać do szkoły!!!
StoPomowieniom
Uwolnić niewinnego człowieka!!!!
UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV4
Dragon Ball to anime które nauczyło nas co to jest prawdziwa przyjażń poświęcenie i że trzeba zawsze dążyć do celu nawet jeśli jest bardzo tródny do spełnienia!
Podpisujcie petycje. Prosze podpisujcie tom petycje!
Z góry dziękuje w imieniu Fanów DB i moim!
macie link:
http://www.petycjeonline.com/dragonball
STOP POMÓWIENIOM
NIE...zawisle Sady
Sam padłem ofiara tej machiny
Re: NIEWINNY CZŁOWIEK
Moje pojęcie o tej sprawie jest takie, że NIEWINNYczłowiek odsiaduje karę dożywotniego pozbawienia wolności za czyn, którego nie popełnił. Na miejsce Jana Ptaszyńskiego powinien i to jak najszybciej trafić sprawca, bądź sprawcy tej zbrodni. Ponadto uważam, że każda osoba, która nawet w najmniejszym stopniu przyczyniła się do bezpodstawnego skazania tego NIEWINNEGO człowieka powinna ponieść konsekwencje służbowe, a kto wie może i karne!!! Mam nadzieję, że Jan Ptaszyński wkrótce zostanie uniewinniony i wróci do domu, tam gdzie jest jego miejce, może wtedy uwierzę, że w Polsce jest jeszcze sprawiedliwość.
Re: ...
Otoz bardzo dobrze wiadomo kto to jest i jak wyglada cala sprawa, a jednostki, ktore tego nie moga dostrzec nie powinny w ogole wypowiadac sie publicznie, gdyz nie ma to jakiegokolwiek sensu !!!!! czas to zrozumiec ...
Re: Popieram
#13: monro - Popieram
Ci którzy się wypowiadają w sensie negatywnym tz tym który nie wystarcza dowody itd to zwykli bezduszni pracownicy zazwyczaj, którzy nie mają sumienia i którzy są tylko marnm syfem który trzeba wyeleminować. Bo doskonale znam te ze stron typu "forum prawne" itd. Tam siedzą aplikanci prawa przyszli i obecni pracownicy tej pojeba...j machiny sądowniczeo -prawniczej, którzy czesto przed paru laty ślizgfali się na gnoju po pas a teraz próbują pouczać ludzi którzy mieszkają w miastach.(Nie mam nic do ludzi ze wsi, bo sam mam rodzica ze wsi, ale w przeciwnieństwie do większości tego gnoju który czuć od nich na kilometry nie jest taka jak inni. Ci ludzie pogrążeni i upośledzeni z niesamowitymi kompleksami jak się dorwią do władzy to gnoją każdego i z nikim sdie nie liczą bo uważaja się za jakieś bóstwa którzy myślą : "teraz ja wam wszystkim pokaże mieszczuchy pierdo..e kto tu rządzi, bo nie po to w zębach książki darłem -am i w gnoju po pachy siedziuałam (zazwyczaj) żeby teraz mi tu jakiś mieszczuch podsoczył. To jest typowe myślenie ludzi którzy są zacofani, wyrwani z dziur gdzie nie ma nawet pks-u lub jest raz na dwa tygodnie jeden kurs. Tacy ludzie są niestety ułomni i w niejaki sposób autystyczni leczą swoje kompleksy kiedy dorwą sie do władzy co czesto słychać w miastach np. po mowie czyli gwarze, zaciąganiu, cwaniactwem i pokazywaniem jakim to sie nie jest. Żal mi was zakompleksieni idioci. Na stos albo za jaja i na latarnie dla prawnikow urzędników i tych co myślą że są bogami. Huj wam w dupe gumofilce i tarmosić buraki. Oczywiście piszę do tych którzy się tak zachowują wieśniaków bez krzty szacunku. A takich jest 90 % w miastach.
Re:
psycholem jest osoba ktora to pisze . dowodow nie bylo, nie ma i nie bedzie, bo zrobila to inna osoba, ktora wlasnie moze wstawia takie komentarze lub wie kto to zrobil ?!
Pani obrona i opieka nad Panem Janem Ptaszyńskim zasługują na uznanie!
Wierzę, że sprawę poznała Pani dogłębnie i mogłem się dzięki temu podpisać pod petycją o ułaskawienie.
Pozdrawiam,
Artur Piętka:)
Re: Pamiętamy
Tak podam nawet nazwiska. Od 10 lat siwdzą niewinnie w Przemyslu dwaj bracia Jan i Wiesław Dyniak. Historia bardzo podobna. Wyrok 25 lat za nie popełnione przestepstwo.
Re:
jaka litera prawa ?
przecież ci sędziowie to pospolici przestępcy !
Nie czytają akt, nie przestrzegają procedur, są dyspozycyjni, skorumpowani i układni.
| This discussion has been closed. |
Pamiętamy