PETYCJA O UŁASKAWIENIE NIEWINNIE SKAZANEGO JANA PTASZYŃSKIEGO
Skontaktuj się z autorem petycji
On jest NIEWINNY!!!!!! Proszę Go ułaskawic Panie Prezydencie!! Proszę Go ułaskawic!!! są zródła,które znają prawdę Panie Prezydencie, proszę mu pomóc Panie Prezydencie.......
Jeśli nie nastąpi całkowita zmiana systemu i aparatu prawnego to będą tego typu kwiatki
Niestety, ja też w Sądzie spotkałem sędziów bandytów.
Re: Nie boimy się mówić
#2: Angelika - Nie boimy się mówić
Na morde wywalić odszkodowanie zaplacic z jego majatku, a na koniec wsadzić lub rozstrzelać!
Re: UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV4
#5: szyba - UWAGA PETYCJA DRAGON BALL W TV4
"tom petycje" fajna ortografia, pozatym zdaje się że mylisz petycje
cytat z petycji "Na łamach prasy historię Jana Ptaszyńskiego opowiedziała też Joanna Skibniewska w tygodniku „NIE”" to ten tygodnik jest godny zaufania?
Mój komentarz nie jest potrzebny. ALe moge natomiast podpisać się rękami i członkiem, którego nie mam, pod postem tej pani z Poznania. Jakbym czytał o sobie. Jestem słynnym impotentem, którego skazała niesłusznie monika tarasiuk i sąd w Dąbrowie Górniczej. Naruszono wszystkie moje prawa a monika tarasiuk znęca się nade mną każąc mnie tym, że nie mogę zaprzyjażnić się z Agnieszką Liberską, która mogłaby namówić mnie do leczenia impotencji. A 5 lat już mnie zabrała. Oczywiście sąd uznał, że nazwanie moniki brzydko to oszczerstwo i z tym możnaby się zgodzic, ale to że pracownik magny dodał mnie drugie kalectwa to już nie ma żadnego znaczenia i to, że walczyłem o swoje prawa obywatelskie sąd uprawomocnił moje kalectwa oraz powiedział, że ja jestem winny, kiedy dowody wskazują na winę moniki tarasiuk.
Uwazam i jestem pewna w 100% ze Pan Jan Ptaszynski jest nie winny.Bardzo mu i jego mamie wspolczuje serce sie kraja gdy mama jego tak cierpi.Oboje bardza cierpia.Nie ma sprawiedliwosci jak widac.Tyle lat juz ta sprawa trwa i dalej nie mozna mu
pomoc. Trzymam kciuki ze wszystko sie ulozy i ze Pan Jan wroci do domu gdzie czeka na niego kochana mama.
| This discussion has been closed. |