PETYCJA O UŁASKAWIENIE NIEWINNIE SKAZANEGO JANA PTASZYŃSKIEGO
Skontaktuj się z autorem petycji
Popieram dość "stalinizmu "w Polsce
Bezprawie
Re:
Za to w tym czasie klawisze znęcali się nade mną!Za me...Milczenie i nie wstawanie do apeli byłem torturowany,polewany przez nich moczem,połamano mi żebra-nie udzielono pomocy medycznej w zw.z tym pobiciem!Pisać dalej?!Napisałem okolo 33 książki-pamiętniki o tym w areszcie w czasie 503 dni pobytu tam!
Sędzia z wyboru
Każdy sędzia i prokurator byłby wybierany na kadencję jak poseł lub senator.
Ukruciło by to zapędy do bycią "świętymi krowami".
Re: Pamiętamy
Życzę powodzenia w jakże ciężkiej i żmudnej walce o sprawiedliwość w ułaskawieniu Pana Jana Ptaszyńskiego.
Przed przeczytaniem owej petycji zapoznałem się z wieloma artykułami i programami w TV. Nie mogę zrozumieć dlaczego polski wymiar sprawiedliwości skazał Pana Jana Ptaszyńskiego. W mojej ocenie organa ścigania i polskie sądy popełniły skandaliczne błędy, w efekcie czego niewinny człowiek już tyle lat przebywa w więzieniu. Wstrząsnęła mną ta sprawa dlatego uważam, niniejszą petycję za obiektywną i sprawiedliwą. Wierzę, że Pan Jan Ptaszyński zostanie uniewinniony. Chociaż tyle Państwo Polskie powinno zrobić dla tego skrzywdzonego człowieka.
sprawiedliwosc
Nowa petycja- czy ja znasz-warto pomoc
Re: Nie boimy się mówić
#2: Angelika - Nie boimy się mówić
podpisujmy sie takze pod ponizsza petycja (chlopak nawet organizowal impreze charytatywna dla szkoly,a teraz sam potrzebuje pomocy)
http://www.petycjeonline.com/petycja_w_sprawie_zwolnienia_ukasza_kulczyckiego_z_a_bytom
Niestety to co napisła kajtus755 jest prawdą,chory kraj, korupcja itp.Brzydzi się żyć już w tym kraju,jednak za Komuny takiego sk....... nie było a napewno nie taka skala
Ułaskawienie
Popieram: prawda musi zwycięzyć! Prawda zawsze zwycięża!
Jan Ptaszyński jest niewinny
YOUTUBE: Janusz Pijanka
| This discussion has been closed. |
Ogólna uwaga o przyczynach