Petycja o wszczęcie procedury delegalizacji PiS
Skontaktuj się z autorem petycji
Re:
Hahahaha ledwo tysiac przekroczony. Chyba nie myslicie powaznie :) Ale dzieki nawet sie posmialem :) Porownajcie sobie 1000 osob przeciw wielu milionom :)
pozostało "naszego" zostanie przez PiS doszczętnie roztrwonione
i zniszczone.Ne martwię się o siebie,za stra już jestem,ale mam synów i wnuki i nie chcę by rządziły nimi oszołomy czy to w rządzie,czy w sukienkach.
Re: Re:
Krzysztof- Tobie na prawdę się zdaje, że 'miliony' będą nadal nadal popierać PiS i że 'milionom' podobają się zmiany przez ową partię wprowadzane?
Teraz już wiem, czemu się mówi, że życie w niewiedzy jest błogosławieństwem. Jesteś na to doskonałym przykładem.
I dzięki.... ja się równiez pośmiałam, tyle, że z czego innego :D
Re: Re: Re:
Zmiany ktore wprowadzaja w koncu sa w interesie Polski. Skoro bylo tak dobrze za pelowcow i mieli wszystkie media siejac propagande czemu az tylu ludzi zaglosowalo na Pis? Choc ja na nich nie glosowalem ale widze ze robia w miare dobrze. Czego nie mozna bylo powiedziec o poprzedniej ekipie bo tamci rzadzili ale tylko dla zachodu. A ty urwij sie ze swojego chorego snu, no chyba ze jestes jednym z oderwanych od korytka to rrozumiem :)
Re:
Nie wycieraj gęby slowem "obywatele". Jest roznica miedzy Polakiem a konfidentem i zdrajca ktory nadal chce zerowac wlasnie na obywatelach prawdziwych tego kraju. Dopoki stare pokolenie komuchow nie wymrze to nie bedzie spokoju w tym kraju. Widac kto protestuje na marszach kodu, jaka srednia wiekowa. Juz rozumiesz?
Rządy partii PiS działają przeciwko interesom Polski za co dowództwo PiS powinno być pociągnięte do odpowiedzialności. Demolują 26-letni dorobek demokratycznej Polski i osiągnięcia cieżko pracujących Polaków. Obrażają naród polski i polskich bohaterów narodowych takich jak Lech Wałęsa i próbują zmienić historię współczesnej Polski. Dzielą Polaków mową i działaniami nienawiści. Rujnują wizerunek Polski na świecie przez co doprowadząją do braku zaufania u miedzynarodowych partnerów Polski, co bez wątpliwości doprowadzi do kryzysu gospodarczego w Polsce. Nie budują na podstawach zbudowanych przez poprzednie rządy ale demolują systemy i wyrzucają bezpodstawnie ze stanowisk setki (moze juz tysiące!) ludzi wymieniając ich na ludzi o ograniczonych kompetencjach ale sobie lojalnych (np. w hodowli polskich koni arabskich). PiS nie szanuje trójpodziału władzy i podważa polską konstytucję. PiS przejmuje kontrolę nad państwowymi mediami zmieniając je w tuby propagandowe. PiS wykorzystał w wyborach kościół katolicki (KK) i żenujące medium Radio Maryja a teraz im się odwdzięcza wprowadzając ustawy korzystne dla KK takie jak ustawa rolna, pod którą KK nie podlega, ciagnąc z tego ogromne korzyści finansowe. PiS popiera wydatki na KK i 10000 kościołów wydając na nie 35 miliardów złotych z budżetu państwa a tymczasem program 500+ na dzieci kosztuje zaledwie 22 miliardy rocznie; jednak PiS musi sięgać do funduszy emerytalnych, by ten program realizować w przyszłym roku. PiS popiera barbarzyńską ustawę antyaborcyjną forsowaną przez KK. PiS rujnuje polskie środowisko wycinkami Puszczy Białowieskiej i powrotem do elektrowni węglowych, wstrzymując jednocześnie inwestycje w technologiach energi odnawialnej. PiS rozpętał histeryczny mit o Smolensku, oparty na kłamliwych i wymyślonych teoriach spiskowych. Skłóca Polskę z sąsiadami: Europą, Niemcami i Rosją, i z wieloletnim sojusznikiem Polski takim jak Stany Zjednoczone co doprowadzi do izolacji i zagrożenia Polski. PiS nie protestuje przeciw i milczy wobec narastającej fali katolickiej indoktrynacji, nacjonalizmu, rasizmu, ksenofobii i faszyzmu w Polsce. PiS to hańba narodu polskiego!
dramat że historia sie powtarza