Petycja ws. NIE przyjmowania nielegalnych imigratów do Polski!
Skontaktuj się z autorem petycji
Petycja całkowicie odpowiada moim poglądom. W pierwszej kolejności należy dbać o interesy własnego narodu a nie o reprezentantów kultury która na przestrzeni dziejów pokazała, że nie jest w stanie stworzyć niczego konstruktywnego (poza eksploatacją zasobów naturalnych) a od zawsze była symbolem prymitywizmu i 'trzeciego świata'.
TAK dla uchodźców, NIE dla Polaków!
Stanowczo protestuję PRZECIWKO POLAKOM W POLSCE.
Polska dla cebulaków!
Bo nie chcę Obcej kultury w Mojej Ojczyznie , Nie chcę Szariatu ani zadnych Zamachów . BÓG HONOR OJCZYZNA to Najwazniejsze dla POLSKI i POLAKÓW
Petycja ws. przyjęcia uchodźców! KATEGORYCZNE NIE CHCEMY ICH W NASZEJ OJCZYŹNIE !!!
NIe zdążyliśmy jeszcze pozbyć się komunizmu i tych CZERWONYCH Twarzy z Naszej Ojczyzny od 25 LAT a tu chcą nam urządzić powtórke a może nawet i gorzej . Oby nie sprawdziło się przysłowie że historia lubi się powtarzać ....
Tytuł petycji jest zakłamany - to są nielegalni imigranci.
Re:
to sobie weź ich pod swój dach ... I im pomagaj!!!!!
Ale najpierw wyprowadzić sie z polski !!!
Petycja..
Ciesze się że coraz więcej ludzi odrzuca poprawność polityczną a wybiera bezpieczeństwo! Udostępnione i podpisane , działamy !!! :)
Musimy w pierszej kolejności przyjąć polskich uchodzców z Ukrainy objentej działaniami wojennymi oraz repatryjantów,.którzy też czekają już wiele lat na powrót do ojczyzny. Zabraknie nam miejsca na uchodzców z Afryki na których nas nie stać. pozdrawiam.
| This discussion has been closed. |
Re: Nam kiedyś pomagali.
#48: -
Tak ,nam kiedyś pomagali ci co nas sprzedali pod juryzdykcję sowiecką myśląc że to wystarczy by wyczyścić swoje sumienia,sprzedali Polskę bez mrugnięcia okiem w zamian za swoje interesy polityczne i finansowe!