Ratujmy las Doliwa
Skontaktuj się z autorem petycji
Re: Re:
Bardzo dziękuje.
A czy na trasie z Chechła do Łodzi to też Wasze hasła wiszą ?
Czy to jakieś inne lokalne "akcje" ?
Bo też wymagają poprawy. Ale nie doczytałem, więc nie jestem pewien. :)
Re: Re: Re:
Nasze, na szybko wieszane, to i coś się mogło urwać, dzięki za sygnał, zajmiemy się i tymi w wolnej chwili :D
Re: Re: Re:
w czyim imieniu działasz i się wypowiadasz? przeciaz tyle Cię to czasu i energii kosztuje, że chyba nie w swoim własnym. Jakby cię ktos nakręcił. Ustawy, paragrafy... Co Cię tak boli, że byłoby więcej lasu albo tyle samo , ile jest w Kolumnie? jak bardzo musi ci się chciec, by go nie było... trudne do zrozumienia jest Twoje stanowisko. Normalnie chciałoby się, by było tak , jak jest. Tym bardziej, że las w Kolumnie niknie z miesiąca na miesiąc. można by po kolei wymieniać: kilka lat temu tzw. korty, potem wszystkie tereny tzw. kolonijne, potem tzw. basen i okolice, potem teren od lubelskiej do harcerskiej, potem..., i teraz ten las Doliwa. Czyli Kolumny ma już nie być, zostaje siatka ulic i tunele do chodzenia. a mogła to być perełka turystyczna przynasząca bardzo duże dochody całej gminie, gdyby tylko chciało sie komuś z włodarzy życzliwie i twórczo na to spojrzeć...
Re:
Jakby było możliwe, na wzór niektórych lokali: tego Pana nie obsługujemy, nie wpuszczać tego z nickiem "wiesniak" do lasu, to moze byłaby jakaś logika...wynikająca z wypowiedzi
Szanowna Pani Agnieszko.
Działam tylko i wyłącznie w swoim imieniu, ale zdaję sobie sprawę, że podejrzliwość to poniekąd Nasza cecha narodowa (wynikająca troszkę z historii), więc pewnie nie przekonam.
Gdyby zechciała Pani zerknąć na fragmenty ustaw, które podałem (nie ma sensu ich cytować na forum ze względu na wielkość), być może moje stanowisko byłoby jaśniejsze.
Z premedytacją podałem konkretne art. i punkty, gdyż mam świadomość, iż nie każdy ma czas i ochotę czytać całość.
#80: Agnieszka – Re:
Jest to jak najbardziej możliwe.
Jeśli wykupi Pani ten las i postawi stosowne tabliczki, obiecuje je respektować.
Ale i tak będę szczęśliwy, że las jest dostępny dla ludzi, i ma właściciela, który będzie o niego dbał.
Pozdrawiam
Co do mojej wypowiedzi #54 (i fragmentów wcześniejszych):
Staram się wskazać pewne "wady" petycji, które (skoro ja je znalazłem) z pewnością zostaną wytknięte przez jej adresatów.
Wedle mojego "własnego" zdania, nie ma sensu posługiwać się argumentami, które nie mają pokrycia w faktach.
Niemniej, prosiłem również aby, jeśli ktoś posiada inne informacje, podał ich źródła.
Bardzo chętnie poprę petycję(prośbę, wniosek), którego postulaty są niepodważalne, a sposób osiągnięcia celu, jest w/g mnie właściwy.
Re: Re: Re: Re:
Nasze wiszą dobrze, to te na wiadukcie w Chechle, a tamten dalej w stronę łodzi to nie nasz :D
Anka z Dobronia
Re: Anka z Dobronia
To bar pod bykiem jest na baryczy?? Chyba, że przecinka brakło?
Re: Re: Anka z Dobronia
#85: żuk - Re: Anka z Dobronia
Jak już odczuwasz potrzebę ''czepiania " się innych( no cóż , tacy ludzie też są potrzebni) to zwróć uwagę na to co Ty piszesz, nie uważasz że powinieneś napisać to w czasie przeszłym? Baru'' Pod Bykiem'' już nie ma. Nazwę miejscowości ( Barycz) i nazwę baru ( Pod Bykiem) wypadało by napisać z wielkiej litery, no i czemu mają służyć dwa znaki zapytania ?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Anka z Dobronia
#86: kukułka - Re: Re: Anka z Dobronia
Tak zgadza się baru Pod Bykiem juz nie ma i wiem że nie jest on w Baryczy a ja poprostu zjadłam "i" :)...Liczą się wspomnienia i wymieniłam miejsca które bardzo często lubiłam i lubie odwiedzać ze względu na miłe chwile:)
szkodnik to rosiak!!!!!! politanska i raczynski sa za wycinka drzew a klamia w zywe oczy.rosiak chodzi i zrywa plakaty!pamietajmy o tym przy wyborach !!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re:
Jak to który, radny gminy Łask. Informacje choćby z Jego strony, którą notabene zablokował, by nikt nie przypomniał sobie co niedawno wygadywał, ale strzał kulą w płot, są kopie.
Re: Re: Re: Re: Re:
ratujmy las doliwa
| This discussion has been closed. |
Re:
#75: wiesniak -
Załatwione, tylko zaraz przylezie jakiś szkodnik i zrobi to samo, buszuje jeden już po Kolumnie i zrywa ulotki.