Referendum ds. budowy PODLASKIEGO PORTU LOTNICZEGO
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#52 Oct 30, 2014, 17:13
Podlasie, Białystok zawsze były zaściankiem , Polską B, czas zeby to zmienic. Mysle ze jest ku temu sposobność, Lotnisko otworzyłoby nowe możliwości, Jestem ZA!!
Gość#53 Nov 02, 2014, 11:58
Lotnisko to prawdziwa szansa rozwoju dla całego regionu. Musimy je mieć zwłaszcza ze prawie każdy me juz co najmniej jedną osobę za granica która wyjechała za praca.
Gość#54 Nov 04, 2014, 12:32
uwazam, ze marszalek powinien podac sie do dymisji
Gość#55 Nov 06, 2014, 18:32
popieram, bo stwarza szansę na rozwój i otwarcie nowych perspektyw intensyfikacji postępu, dynamizacji i rozkwitu naszego miasta
Gość#56 Nov 06, 2014, 18:38
lotnisko w naszym mieście oznacza dynamizację i szansę na postęp i rozwój biznesu. To szansa na polskie San Francisco
Basia
Basia
koniec sceptyzmu#57 Nov 07, 2014, 13:28
Re: Re:
na poczatek z rzeszowa, czy warszawy, juz jez szybciej. a potem sie to rozwinie, jakstolki zobacza ile dolara, funta i Eura wplywa..
Gość#58 Nov 29, 2014, 16:53
Jestem za lotniskiem w Białymstoku
SYL#59 Jan 25, 2015, 15:44
Lotnisko w Radomiu
Proszę poczytać jak pięknie działa lotnisko w Radomiu. Lotnisko zanim zaczęło działać już bankrutuje. Bezsensowna inwestycja. U nas byłoby to samo. NIE dla lotniska w Białymstoku. Więcej żłobków i przedszkoli TAK.
Proszę poczytać komentarze ludzi- może otworzy to niektórym oczy- tym którym trzebabyłoby dopłacać do biletu bo 2 godziny jazdy samochodem lub 3 godziny autobusem z lotniska do domu rodzinnego to za dużo.
Gość#60 Aug 23, 2015, 19:26
Jestem rodowita Bialostoczanka i przylatujac do Polski chcialabym miec mozliwosc skrocenia czasu podrozy i chcialabym widziec rozwoj mego ukochanego miasta
Gość#61 Dec 06, 2015, 08:35
Jestem za budową lotniska w woj podlaskim
Gość#62 Jul 11, 2016, 21:32
chcę móc latać z Anglii do mojego miasta rodzinnego
| This discussion has been closed. |
Re:
#49: -
Jak najbardziej sie sie zgadzam z ta opinia. Budowane sa coraz to nowsze galerie, a na lotnisko jest stanowcze NIE. Co myslicie o tym, ze wraz z aktywnym lotniskiem przyciagnelibysmy wiecej turystow odwiedzajacyh nasz piekny region, a co za tym idzie wzroslaby sprzedaz i w galeriach i w restauracjach i miasto byloby na coraz to wyzszym standardzie. Kazdy bylby zadowolony. Czyz nie o to chodzi w rozwoju miast?