Petycjeonline.com

Petycja Fundacji Ordo Medicus w sprawie dobrowolności szczepień ochronnych dzieci. Rekomendacje w kwestii szczepień dzieci i projekt obywatelski.

Zrzutka na billboard „Zółwie aż do końca. Czy warto szczepić dzieci?”

Gość#1 May 02, 2026, 12:28
Warto byłoby zdefiniować skutki uboczne biorąc pod uwagę stwierdzone i zbagatelizowane. Jednocześnie, czy rodzic wie dlaczego dziecko choruje zaraz po szczepieniu i osłabia organizm antybiotykiem. Książka owszem, ale kto to widzi i przeczyta.
Gość#2 May 02, 2026, 13:50

Warto informować o skutkach ubocznych i ostrzegać rodziców. Jednak co to zmieni, jak rodzice są zastraszani przez lekarzy i sanepid, i nakładane są na nich kary pieniężne. 

Trzeba zacząć od zmiany przepisów. 

Gość#3 May 04, 2026, 05:29

Zawsze warto WALCZYĆ!!!! Kropla drąży skałę

Gość#4 May 04, 2026, 05:29

Zawsze warto WALCZYĆ!!!! Kropla drąży skałę

Gość#5 May 04, 2026, 05:34

I jeszcze a propos zrzutek. Taki chętnie bym to zrobiła .Mam niestety przykre doświadczenia po dokonaniu wpłaty. Firmy,te zrzutkowe potem zarzucają nasze skrzynki SPAMEM w ilości nie do przyjęcia i to jest wkurzające mimo iż nie wyraziłam zgody to spam jest. Żadne interwencje nie pomagają by tego nie robili. 

Niestety nie mogę ich zablokować bo mam pocztę na ONET A ci SPECJALNIE NIE DALI W POCZCIE FUNKCJI "BLOKUJ" ponieważ sami zarzucają nasze skrzynki mailami reklamowymi wprost jako maile do poczty. 

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Płatne ogłoszenie

Petycjeonline.com będzie reklamować tę petycję wśród 1,000 osób.

Dowiedz się więcej...

Wybierz budżet
Metoda płatności
PayPalGoogle PayApple PayKarta kredytowa

Wybierz metodę płatności, aby kontynuować.