WNIOSEK O USTANOWIENIE ZABYTKOWEJ ALEI DRZEW W ZAGNAŃSKU
Skontaktuj się z autorem petycji
Gość#77 Nov 07, 2011, 20:41
Re:
Jestem zwolennikiem alei ,popieram osoby walczące o te drzewa .A tak nawiasem , ja nie widzę tam żadnego błędu ortograficznego.
Gość#79 Nov 07, 2011, 21:13
Re: Re:
No, to w chwili wolnej od wypisywania tych wszystkich postów trzeba chyba zabrać się za lekturę słownika :-) Powodzenia.
Gość#80 Nov 26, 2011, 17:12
Skandal nad skandalami,czy umysly tych decydentow jest twardy,szary i zimny jak cement,ktorym wszystko zalewaja.A wy ludzie zacznijcie chodzic,a nie jezdzic ,nawet do kiosku po paczke papierosow....
Gość#81 Dec 02, 2011, 01:18
Drzewa , które w młodości pielęgnowałam wycina miejscowy Antyjanosik (zabiera biednym a daje bogatym).To po prostu sołtys zapewnił sobie 3 kadencję. Mariusz Buczkowski za moje drzewa będzie chyba dozgonnym sołtysem Małych Rud ,a może dzieci i wnuki odziedziczą władzę.Dlatego trzymam kciuki za Wasze drzewa.Ewa Frasz
Pantos#82 Dec 25, 2011, 21:10
Podpisane .My w Zelowie staramy się o skatepark .
Liczę także na waszą pomoc .
http://www.petycjeonline.com/skatepark_w_zelowie
Liczę także na waszą pomoc .
http://www.petycjeonline.com/skatepark_w_zelowie
Gość#83 Jan 01, 2012, 19:31
Stop wycince,stop barbarzynstwu!
Gość#84 Mar 01, 2012, 15:19
Ktos naprawde nie mysli lub zle mysli. Ta droga jest przepiekna !!!!!
Gość#85 May 14, 2013, 03:34
Witam,
W latach 70'bylam w grupie artystow pracujacych nad nowymi freskami w kosciele.Wspominam przyrode w Zagnansku jako wyjatkowe bogactwo! Wzgorza,drzewa, mgly, niebo ,slonce, bujna zielen wokol stanowia o wyjatkowosci tego miejsca!! Autostrady sa potrzebne ale radze poprowadzic je poza skansenami przyrody.Zycze rozsadnej decyzji i pozdrawiam,dw
W latach 70'bylam w grupie artystow pracujacych nad nowymi freskami w kosciele.Wspominam przyrode w Zagnansku jako wyjatkowe bogactwo! Wzgorza,drzewa, mgly, niebo ,slonce, bujna zielen wokol stanowia o wyjatkowosci tego miejsca!! Autostrady sa potrzebne ale radze poprowadzic je poza skansenami przyrody.Zycze rozsadnej decyzji i pozdrawiam,dw
Gość#86 May 21, 2013, 08:43
Takie drzewa rosną 300 lat, nie niszczmy naszego kraju za unijne pieniądze, skończmy juz z tym barnarzyństwem. Bardzo mało mamu w Polsce starych drzew, one zupełnie zmieniają nasz krajobraz - piękny krajobraz - piekno w okłó nas jest bezcenne - tak naprawde trucniejsze do zbudowania i kupienia niż szybkość w przemieszczaniu się
Cecylia Malik - artystka
Cecylia Malik - artystka
osoba#87 May 21, 2013, 13:58
wójt za to powinien iść na zwolnienie.. bo powinna być zgoda mieszkańców na usunięcie tych drzew.
Mieszkaniec#88 May 24, 2013, 16:38
Mieszkaniec
Ta banda wytnie wszystko co rosło przez wieki, tylko dla swojego EGO.
Gość#89 May 25, 2013, 18:53
Całym sercem ZA...za ochroną pięknej świętokrzyskiej przyrody !
Gość#90 Jun 04, 2013, 14:12
Popieram petycję.Nie może być tak żeby byle jaki debilny urzędas wycinał sobie to co ludzie przynajmniej 100lat temu sadzili dla własnego ego.
Gość#91 Jun 04, 2013, 20:49
Tak naprawdę to brak mi słów, musiała bym użyć wszystkich znanych mi wulgaryzmów aby opisać głupotę ludzi którzy podpisali się pod decyzją o zniszczeniu 300 letnich drzew.
| This discussion has been closed. |
Re:
#75: -
Tak, rzeczywiście :-) ale nie tylko po tym błędzie można poznać że posty te pisał jeden człowiek.