Zasiłek pielęgnacyjny
Skontaktuj się z autorem petycji
witam, jestem głucha od urodzenia i jestem matka.. naprawdę 153 zł zasiłek to dla nas nie wystraszyć, ile kosztować na bateria do aparaty słuchowy, jeszcze nie pracuję bo firma nie przyjmują za powóodu jestem głuchy :( :( dlatego zauważałam że najlepiej otrzymamy po 500zł to może bedzie lepiej życia...
Pozdrawiam
Jestem osobą nieslyszaca od urodzenia. Wydatki na aparat słuchowe i na lekarstwo. Jestem matką 5 letniej córki która ciągle choruje. Potrzebuje więcej kasę na zasiłek pielęgnacyjne. Chciałam kupić na nowe aparat ale nie stać mi na to. Jest bardzo kosztowne. Domagam podwyżki zasiłku. Popieram petycję i chce uratować życie niepełnosprawnych i ułatwia im życie.
Pozdrawiam
Wymaga Max 300 zł...pozdrawiam
zasiłek pielęgniarki
Jestem głuchoniemy z mops i Zus , a osoby niepełnosprawne i Zakład ubezpieczenia społecznego jest więc dla mnie mam dwa Zus i Mops jest poważnie czekaj, że przez 11 lat nie było podwyższący pielęgnarki, ale jestem głuchoniemy pieniędzy wymaga około 2,500 zł za dobrą pielęgnarki ok ....
Przepraszam z powodu komunikatu o błędzie pielęgniarki jest jego adres = ul.Żeromskiego 4/51 i tak ucziwość adres = ul.Żeromskiego 4/61 tak uczciwość jest ok ...
Podwyzka zasiłku pielegnacyjny minimun 500 zł
| This discussion has been closed. |