Prosimy o przywrócenie wypłat Paypal lub dodanie zamiennika (Skrill, Czek Blik)

Drodzy Geonowcy, od niedawna w Aplikacji Geon zostaly usuniete wyplaty Paypal. Poprośmy zarząd aplikacji Geona o dodanie Cos podobnego lub przywrócenie PayPal.

Klika słów od społeczności Aplikacji:

PayPal stanowiło główne źródło wypłat dla osób starszych, po usunięciu ocena aplikacji gwałtownie poszybowała na 3.7. Wprowadzenie psc nie jest dobre ponieważ wypłacanie na prawdziwe pieniądze jest związane z ryzykiem i sporą prowizją. Wiele osób postanowiło tymczasowo odejść. Psc to forma płatności głównie w grach! Niestety obecnie w aplikacji nie możemy liczyć na wypłatę w normalnej walucie. Apelujemy więc o przywrócenie PayPal bądź dodanie innej formy płatności najlepiej zwykłego przelewu na konto bankowe.
Z poważaniem społeczność grupy Geon Polska

#WorkForMoneyNoForFun

Sebastian GeonGepard    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Sebastian GeonGepard do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.