Justin Bieber Come To Poland

Musimy zrobić wszystko, żeby Justin znowu zawitał do Polski , aby tego dokonać musimy uzbierać przynajmniej 3 tysiące podpisów, a wierzymy, że będzie więcej! Zróbmy wszystko co w naszej mocy! Jeżeli zdobędziemy wymaganą liczbę, lub liczba będzie rosła,  wyślemy tą petycję do odpowiednich stron, które nam mogą pomóc. Teraz wszystko zależy od was! Zapraszajcie znajomych, rodzinę, przyjaciół, ludzi z twittera do podpisania petycji, to nic nie kosztuje a może uszczęśliwić BELIEBERS! LEGGO

JEST 3K , WIĘC WAS INFORMUJĘ, ŻE TO BYŁO MINIMUM ... A JEŻELI CHCEMY KONCERTU JUSTINA MUSI BYĆ NAS O WIELE WIELE WIĘCEJ PRZYNAJMNIEJ 7K, (GŁÓWNIE CHODZI O TO, ŻE LUDZIE ORGANIZUJĄCY KONCERT BĘDĄ CHCILI NA NAS ZAROBIĆ) WIĘC MUSI BYĆ NAS JESZCZE WIĘCEJ ABY SIĘ TYM ZAINTERESOWALI!!! TERAZ ZACZYNAM WYSYŁAĆ TĄ PETYCJĘ MIN. TELEEXPRES, ESKA, PLOTEK, HOTPLOTA ITP. BĘDĘ TEŻ STARAŁA SIĘ WYSYŁAĆ DO RÓŻNYCH STRON ORGANIZUJĄCYCH KONCERTY! ALE PAMIĘTAJCIE AKCJA NADAL TRWA !O WSZYSTKIM WAS BĘDĘ INFORMOWAŁA W KOMENTARZACH,NA TT, LUB ASKU.

Skontaktuj się ze mną na twitterze >@Reggae126    Skontaktuj się z autorem petycji