Koncert Bring Me The Horizon w Polsce

Szanowni Państwo!
W imieniu zrzeszonej grupy fanów Bring Me The Horizon sporządzam petycję o organizację koncertu tegoż zespołu.

Pomimo, iż grupa w ciągu dwóch dni zagrała dwa koncerty w różnych miastach w Polsce, na każdym gigu pojawiły się ogromne rzesze ich niezwykle licznych fanów. Poza tym, sam zespół jest skłonny przyjechać do Polski, o czym świadczą słowa dwóch członków kapeli - Olivera Sykesa i Jordana Fisha, którzy zapowiedzieli, że wpadną do Polski podczas ich kolejnej trasy koncertowej po Europie. Przypuszczamy więc, że największą przeszkodę stanowi brak organizatora. Dlatego też zwracamy się do Państwa z prośbą o przemyślenie tej petycji, gdyż jest to dla wszystkich fanów zespołu bardzo ważne. Czekaliśmy na Bring Me The Horizon 6 lat, proszę, nie każcie nam znowu tyle czekać. Uważam, że sprowadzenie zespołu  jest nie tylko dobre z punktu widzenia fanów, ale i także z punktu widzenia Państwa, gdyż niewątpliwie ich występ przyniesie firmie spore korzyści finansowe.

Składając podpis, uprawniam Kamila Sala do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.