Chcemy live'a z Arkadiuszem Krygierem i Tomaszem Skrzypniakiem na profilu Polsatu lub Gliniarzy na Instagramie

Postanowiłam utworzyć tą petycją, bo bardzo chciałabym, zresztą pewnie nie tylko ja, żeby odbył się na profilu Gliniarzy lub Polsatu na Instagramie wspólny live z Arkiem Krygierem i Tomkiem Skrzypniakiem. Sądziło się, że jak z okazji 500-setnego odcinka taki live został zorganizowany z Eweliną Ruckgaber i Piotrkiem Mrozem, to z czasem i zobaczymy go też z chłopakami, ale niestety tak się nie stało. Więc wszystkie ręce na pokład i walczmy o nasz Olstianowy live. Im więcej zbierzemy podpisów tym lepiej! Potem tą petycję wyślemy Polsatowi i do produkcji serialu "Outsetfilms".FB_IMG_1596724974902.jpg

Składając podpis, uprawniam Justyna do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.