NIE DLA BLOKÓW NAD JEZIOREM WINIARY !

W związku z projektem zmian Miejscowego Planu Zagospodarowania Przestrzennego terenu przy ul. Spokojnej i Cichej w bespośrednim sąsiedztwie jeziora Winiary w Gnieźnie z przeznaczeniem na zabudowę wielorodzinną z częścią usługową proszę o wyrażenie opinii czy jesteście za takim pomysłem?
Każdy obywatel, który uważa, że teren ten powinien zostać przeznaczony na:
1. W piewszej kolejności zieleń rekreacyjną i miejsce odpoczynku obywateli,
2. W drugiej kolejności na częściową zabudowę jednorodzinną
 Proszony jest o oddanie głosu i podpis pod petycją.
Propozycje i uwagi dotyczce projektu zmian prosimy kierować w komentarzumpzp_spokojna.jpgTwój głos się liczy. Razem możemy więcej !!!!

Administratorem danych osobowych jest operator petycjeonline.com, który dokonuje przetwarzania danych osobowych Użytkowników zodnie z przepisami ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (t.jed. Dz.U. z 2002 r., nr 101 poz. 926 ze zm.), oraz ustawy z dnia 18.07.2002 o swiadczeniu usług droga elektroniczną  (Dz. U. nr 144, poz. 1204 ze zm.). Operator zapewnia użytkownikom realizacje uprawnień wynikajacych z ustawy o ochronie danych osobowych, w szczególnosci uzytkownik ma prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz prawo do ich zmian, poprawiania i żądania ich usunięcia.

Podpisując, upoważniam Wiktoria do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.