Petycja do Prezydenta Miasta Grudziądza Macieja Glamowskiego w sprawie dalszego funkcjonowania Oddziału Neurologii i Neuroimmunologii Klinicznej w Grudziądzu

W imieniu swoim, a także wielu innych pacjentów Oddziału Neurologii i Neuroimmunologii Klinicznej w Grudziądzu, wyrażamy swoje głębokie zaniepokojenie sytuacją jaka jest na ww. oddziale. Według posiadanych informacji, zespół specjalistów, który niejednokrotnie ratował nasze życie i zdrowie jest na wypowiedzeniu. Wielu z nas jest w programach lekowych, od których zależy nasz stan zdrowia. Prosimy Prezydenta Miasta Grudziądza Pana Macieja Glamowskiego, o podjęcie działań mających na celu wyjaśnienie zaistniałej sytuacji, które mają  na celu zapewnienie nam ciągłości leczenia i poczucia bezpieczeństwa.

Składając podpis, uprawniam Emilia do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.