Petycja o pozostawieniu w rejonie 225 PS Wiesława Pietrzaka

Żabka Polska Sp. Z o.o.

Region 2

Szanowny Panie Dyrektorze

My, franczyzobiorcy rejonu 225, zwracamy się z prośbą o pozostawieniu partnera ds. sprzedaży rejonu 225 Pana Wiesława Pietrzaka na dotychczasowym terenie gdyż otrzymaliśmy informację, iż nie bedzie on już PS w Wejherowie, Bolszewie i kilku ościennych miejscowościach.

Uważamy, iż pan Wiesław jest niezbędny w naszym rejonie. W swą pracę wkładał wiele serca, a nasza społeczność bardzo się z nim zżyła. W razie potrzeby zawsze mogliśmy zwrócić się do pana Wiesława o pomoc – i zawsze ją otrzymywaliśmy. Przez całe dwa lata potrafił nas motywować i udzielał nam niezbędnych rad.

Nie widzimy potrzeby żadnej zmiany i wszyscy jesteśmy zgodni, aby to on był dalej naszym partnerem.

Mamy nadzieję, że nasza prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie

Franczyzobiorcy rejonu 225    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam  Franczyzobiorcy rejonu 225 do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.