Petycja o zorganizowanie referendum o opuszczenie UE

Unia Europejska odkąd do niej dołączyliśmy ogranicza nasz wzrost gospodarczy, łamie nasze prawa konstytucyjne, ingeruje w naszą politykę, do czego nie ma prawa, a teraz narusza określoną w konstytu ji suwerenność narodu. Czesi i Słowacy mają takie samo zdanie i organizują takie same petycje (Czeska petycja na Czeskim odpowiedniku tego portalu zebrała aż 54 000 podpisów).Zjednoczmy się z naszymi Słowiańskimi braćmi i nie pozwólmy aby łotry z Niemiec i Francji narzucały nam swoje poglądy.Po wyjściu z Unii moglibyśmy stworzyć inny twór, łączący słowian zachodnich ale to już osobny temat.

Twój adres e-mail nie będzie widoczny na naszej stronie. Jednak należy zaznaczyć, że autor petycji zobaczy wszystkie informacje, które udostępnisz w tym formularzu.