Pieniądze na sterylizacje kotów bezdomnych Grudziądz

Szanowny Panie Prezydencie Macieju Glamowski oraz członkowie Rady Miasta Grudziądza!

Proszę o dołożenie środków finansowych na zadanie własne gminy miasta Grudziądz sterylizacje kotów bezdomnych w naszym mieście. Dla wykonania zadania Uchwałą Rady Miasta przeznaczono środki co najmiej dwu, a faktycznie trzykrotnie za niskie. Przeznaczone na wykonanie pieniądze skończyły się w czerwcu.

Zajmuję się sterylizacjami od przeszło dziesięciu lat. Jestem zdruzgotana tym, co dzieje się w schronisku, które miało pomóc także nam, wolontariuszom - takie pokładaliśmy nadzieje- w kwestii kotów. Niestety nie tylko nie mamy pomocy ze strony Fundacji, która zarządza i to nieudolnie, nowym, pięknym schroniskiem.

Proszę o zajęcie stanowiska w tej sprawie.

Małgorzata Ziółkowska    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, upoważniam Małgorzata Ziółkowska do przekazania informacji podanych przez mnie w formularzu osobom, które podejmują decyzje w niniejszej kwestii.