Ponowne otwarcie Step One Poznań

Z przykrością i ogromnym zaskoczeniem odebraliśmy decyzję o zawieszeniu działalności klubów fitness. Gdy nasz Klub umożliwił nam na początku listopada możliwość udziału w zorganizowanych zajęciach grupowych, ten fakt ogromnie nas ucieszył. Nie do końca rozumieliśmy decyzję ponownego zamknięcia Klubu po 5 dniach, jednak przyjęliśmy ją z myślą, że nasz Klub ponownie przeanalizuje obowiązujące przepisy prawnie i znajdzie sposób, aby umożliwić nam ponownie trening w jednym z największych i z najlepszych  Klubów w Poznaniu. W obecnej sytuacji, gdy widzimy, że otwiera się coraz więcej siłowni wkoło, apelujemy o ponowne otwarcie Step One Poznań i umożliwienie nam uczestnictwa w zorganizowanych zajęciach grupowych ! Swój apel motywujemy faktem iż na pozostałych, otwartych w Poznaniu obiektach jest bardzo tłoczno. Step One w Poznaniu jest ogromnym Klubem, w którym zawsze czujemy się bezpiecznie ze względu na powierzchnię jak i na odpowiednie przygotowanie obiektu na czas epidemii. Dodatkowo w najbliższej okolicy bardzo trudno jest nam znaleźć miejsce odpowiednie do treningów, ponieważ małe, osiedlowe kluby nie dysponują tak dobrym sprzętem. Serdecznie prosimy o rozważenie powyższej prośby składając na Państwa ręce petycję podpisaną przez  Klientów Klubu

Klubowicze Step One Poznań    Skontaktuj się z autorem petycji

Składając podpis, uprawniam Klubowicze Step One Poznań do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.