Powrót automatów telefonicznych

D711AA07-8466-4ABE-82BE-111D9FDFA46B.jpegSkupiamy tu ludzi opowiadających się za przywróceniem do użytku automatów telefonicznych.

Czy ty też czasami masz tak, że gdy rozładuje ci się telefon myślisz: I jak ja mam z kimś teraz porozmawiać? ale fajnie by było, gdyby stał tu niedaleko automat telefonicznyczny, można by było wrzucić monetę i rozmawiać z kim się chce! Ale cudowny wynalazek te automaty! Bez nich to jak bez ręki! Pamiętam jak u nas na wsi stała taka budka, kolejki aż do sklepu się ustawiały, a teraz to już nie ma takich budek.
Podpisz tę petycję, aby dać do zrozumienia ludziom, co są za to odpowiedzialni, że bez walki nie damy zapomnieć o automatach telefonicznych.

Składając podpis, uprawniam Wiktoria Klimek do przekazania go osobom decyzyjnym w przedmiotowej sprawie.